Godt content formidlet gennem skarpe tekster

En god tekst tager afsæt i godt content – eller det, vi kalder en god historie. Du ligger allerede inde med masser af godt content. Du ser det bare ikke selv, og får det derfor ikke brugt.

Vi spotter både jeres gemte historier og de nye historier, der bare ligger og venter på at blive fortalt og omsat til skarpe koncepttekster.

Uanset om du har brug for en brochuretekst, en pressemeddelelse, en webtekst eller en annoncetekst, vinkler og versionerer vi jeres historier, så de kan genbruges – uden at gentages.

“Når vi skal beskrive og konceptualisere vores produkter og ydelser, bruger vi Gammelbys til sparring og til at vurdere, hvordan tingene skal vendes eller drejes for at fungere. Gammelbys går ikke bare efter at få leveret, men de har dén tand mere interesse for det tekniske, som gør, at de sætter sig ind i tingene og kan kommunikere, uden at det bliver totalt nørdet.”

Lars B. Klemensen
Chef for Marketing og Forretningsudvikling hos Scanenergi

Cases, referencer, kundeudtalelser, referencehistorier…

… kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder det, er glade kunder de allerbedste til at fortælle omverdenen om din virksomhed og hvor hamrende dygtige, I er til jeres arbejde. Og vi kan både finde og skrive de mange gode historier om jeres glade kunder.

Video-content er i høj kurs

Dine kunder reagerer på forskelligt content, og der vil helt sikkert være en del, som foretrækker at se video frem for at læse en tekst. Men det er ikke kun dine kunder, der kan lide video – sociale medier er også ret vilde med de levende billeder, og det betyder at de prioriterer opdateringer med video, når de skal vælge, hvad der kommer frem i nyhedsstrømmen.

Godt video-content starter med et godt storyboard, og den del kan vi stå for. Vi skriver også manuskriptet, filmer, klipper og sætter lyd og undertekster på. Processen for visualiseringer er den samme, her tegner og fortæller vi bare dit budskab i stedet for at filme det.

Kontakt Mathias, hvis dine gode historier skal op af skrivebordsskuffen og ud til kunderne.

+45 2870 9959
mathias@gammelbys.dk