Godt content formidlet gennem skarpe tekster

En god tekst tager afsæt i en god historie. Du ligger allerede inde med masser af godt indhold. Du ser det bare ikke selv og får det derfor ikke brugt.

Vi spotter både dine gemte og glemte historier og de nye historier, der bare ligger og venter på at blive fortalt og omsat til skarpe koncepttekster.

Uanset om du har brug for en pressemeddelelse, en webtekst, en brochuretekst eller en annoncetekst, vinkler og versionerer vi dine historier, så de kan genbruges – uden at gentages.

“Når vi skal beskrive og konceptualisere vores produkter og ydelser, bruger vi Gammelbys til sparring og til at vurdere, hvordan tingene skal vendes eller drejes for at fungere. Gammelbys går ikke bare efter at få leveret, men de har dén tand mere interesse for det tekniske, som gør, at de sætter sig ind i tingene og kan kommunikere, uden at det bliver totalt nørdet.”

Lars B. Klemensen
Chef for Marketing og Forretningsudvikling hos Scanenergi

Cases, referencer, kundeudtalelser, referencehistorier…

… kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder det, er glade kunder de allerbedste til at fortælle omverdenen om din virksomhed og hvor hamrende dygtige, I er til jeres arbejde. Og vi kan både finde og skrive de mange gode historier om dine glade kunder.

Kontakt Mathias, hvis dine gode historier skal op af skrivebordsskuffen og ud til kunderne.

+45 2870 9959
mathias@gammelbys.dk