Content der engagerer dine kunder på sociale medier

For at aktivere din målgruppe på sociale medier, skal du bruge de virkemidler, det enkelte sociale medie stiller til rådighed og den tone, der matcher mediet. Vi skaber content, der rammer din målgruppe og giver effekt og aktivitet – på LinkedIn, Facebook, Snapchat, Instagram og andre sociale medier.

 

Vi sørger for din professionelle tilstedeværelse på sociale medier

Med Gammelbys på banen som Community Manager kan du nøjes med at være den, der giver input og svarer på spørgsmål, og så sørger vi for alt fra de kreative idéer til den praktiske eksekvering. På den måde er det dine budskaber og holdninger der skinner igennem til kunder og potentielle kunder, uden du konstant behøver være på.

Vi klæder dig på til social selling på LinkedIn

Bliv synlig for din målgruppe og brug LinkedIn til konkret salgsarbejde og netværk. Vi skræddersyr LinkedIn-kurser og foredrag til netop dine ønsker og behov og får dig i gang med social selling på det niveau, der passer dig og dine medarbejdere.

“Gammelbys fanger boldene og er fleksible og lynhurtige til at justere på planlagt content, hvis der er behov for det – fx når den første nattefrost falder, og vi skal have et opslag på. Uden Gammelbys ville jeg simpelthen ikke kunne nå at drive vores Facebook-side, dén opgave tager for lang tid.”

Lotte G. Bodilsen
Senior Marketing Specialist, Bridgestone

Skal det spille på de sociale medier, så tag fat i Lea og få mere at vide.

lea@gammelbys.dk
+45 5337 6181