Værdi med sociale medier

Udnytter du alle mulighederne for social selling på LinkedIn?

Alt for mange får ikke nok ud af fx LinkedIn – lad os klæde dig på til en aktiv og effektiv tilstedeværelse på platformen. Bliv synlig for din målgruppe og brug LinkedIn til konkret salgsarbejde og netværk. Vi får dig i gang med social selling på det niveau, der passer dig og dine medarbejdere, gennem LinkedIn-kurser og foredrag.

For at aktivere din målgruppe, skal du benytte de virkemidler, det enkelte sociale medie stiller til rådighed og den tone, der matcher mediet.

Vi skaber content, der engagerer og aktiverer din målgruppe – på LinkedIn, Facebook, Snapchat, Instagram og andre sociale medier.

Gammelbys fanger boldene og er fleksible og lynhurtige til at justere på planlagt content, hvis der er behov for det – fx når den første nattefrost falder, og vi skal have et opslag på. Uden Gammelbys ville jeg simpelthen ikke kunne nå at drive vores Facebook-side, dén opgave tager for lang tid.

Lotte G. Bodilsen - Senior Marketing Specialist, Bridgestone

Vi sørger for din professionelle tilstedeværelse på sociale medier

Med Gammelbys på banen som Community Manager kan du nøjes med at være den, der giver input og svarer på spørgsmål, så sørger vi for alt fra kreative idéer til praktisk eksekvering. På den måde er det dine budskaber og holdninger, der skinner igennem til kunder og potentielle kunder, uden du selv skal være på.

SoMe succes?

Skal det spille på de sociale medier, så tag fat i Lea og få mere at vide.

gbys_medarbejder_lea

Lea Mensel

COO, Online Lead

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024