KATJA
BENSOUSSAN

Lidt om Katja

Katja kom til Gammelbys i 2010. Med sit lave medarbejdernummer (3!) på trøjen har hun været med til at drive Gammelbys udvikling stort set siden starten og kender hver en krog af vores butik og historik, både internt og eksternt.  

Som PA for Mette har Katja og Mette kørt tæt parløb gennem alle årene. Katja er derfor naturligt involveret i husets løbende opgaver og tværgående projekter, bl.a. som salgs-backup med ansvar for drift og vedligeholdelse af vores CRM og assistance ved tilbudsgivning.  

Ansvaret for HR – arbejdsmiljø, løn, pension, ferie, sundhedsforsikring, praktikanter, jobansøgere – hører også til i Katjas maskinrum. Sammen med økonomiadministration, leverandørsamarbejde og alle andre former for administrative opgaver (og vores mange sociale arrangementer hen over året, ikke at glemme!)  

Kort sagt, Katja er husets forkromede overblik. Hun ved, hvad der rører sig, og hvordan forretningen kører – og sikrer, at de rammer vi alle skal bruge for at yde vores bedste, er på plads i en travl hverdag. Alle i huset kan altid komme til Katja og få hurtig sparring på ’hvad gør jeg lige her?!’ 

På papiret er Katja uddannet akademi-merkonom med speciale i kommunikation og formidling og en projektlederuddannelse oveni – men vi mærker tydeligt, at dé evner havde hun slet ikke behøvet få papir på! 

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024