Katja Bensoussan

Relations Manager og HR
+45 28 44 45 42
katja@gammelbys.dk
LinkedIn

Katja kom til Gammelbys i 2010. Med sit lave medarbejdernummer (3!) på trøjen har hun været med til at drive Gammelbys udvikling stort set siden starten og kender hver en krog af vores butik og historik, både internt og eksternt. 

I tæt parløb med Mette er Katja ansvarlig for husets løbende opgaver og tværgående projekter, vurderinger og beslutninger vedrørende vores leverancer, kunder og øvrige samarbejdspartnere for at sikre, at vi holder retningen.

Ansvaret for HR – arbejdsmiljø, løn, pension, sundhedsforsikring, praktikanter, jobansøgere – hører også til i Katjas maskinrum. Sammen med økonomi, leverandørsamarbejde og alle andre former for administrative opgaver, som fx julehilsner til kunder og medarbejdere, og vores mange sociale arrangementer hen over året!

Kort sagt, Katja er husets forkromede overblik og omdrejningspunkt med styr på tingene i en travl hverdag. På papiret er Katja uddannet akademimerkonom med speciale i kommunikation og formidling og en projektlederuddannelse oveni – men vi mærker tydeligt, at dé evner havde hun slet ikke behøvet få papir på!