KRISTIAN
KRØYER SØRENSEN

Lidt om Kristian

Vejen til dine kunders hjerte og pengepung går via gode historier – om jeres virksomhed, jeres produkter og services, og hvordan I gør en forskel for jeres kunder. Du ved det sikkert allerede. Og derfor kæmper du en evig kamp for at finde de der historier, for ’der er jo ikke rigtig noget nyt og interessant at fortælle…’

Det er her, du skal tage fat i Kristian! Kristian har en lynhurtig næse for at opspore de gode historier, når han dykker ned i komplicerede detaljer og tekniske og teknologiske spidsfindigheder, lige fra den perfekte overfladebehandling af en toptunet guitar til mikrochips og optimale forsyningskæder i industrien. Sammen med Kristian får du omsat svært tilgængelige emner og produkter til levende storytelling, baseret på de allerbedste argumenter for jeres produkt eller service – Kristian er ikke uddannet retoriker for ingenting!

Rigtig mange af de historier, Kristian finder frem til, finder han ved at genbruge og versionere jeres eksisterende content, fx fra jeres content-bibliotek eller materiale spredt rundt i virksomheden. Historierne vinkler og matcher han til jeres målgrupper, så I både brænder igennem med den enkelte histories budskaber og styrker jeres overordnede brand.

Men hvordan får I jeres gode historier ud over rampen? Du kender målgruppen, og du kan beskrive den – men oplever måske også gang på gang, at det er svært at identificere konkrete personer og virksomheder. Hos Gammelbys arbejder vi med softwarerobotter til digital målgruppeidentifikation, og Kristian er en af dem, der kan få dig effektivt videre med at få hånd om jeres målgrupper helt ned på personniveau. Når den del er på plads, trækker han på sin erfaring fra danske og internationale virksomheder med at udvikle og eksekvere effektive marketing automation flows, der styrker og kvalificerer jeres online kundedialoger.

Så hvis du vil høre mere om værdien af at være maks synlig over for jeres kernemålgrupper med relevante historier, er Kristian en af dem hos os, der kan give dig solide indsigter, du kommer godt videre med.

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024