LENA
BOEL

Lidt om Lena

“Gammelbys har et kæmpe-potentiale. Vi skal bare være bedre til at fortælle historien. Jeg ved, hvilke spørgsmål, kunderne vil stille i mødet med bureauet, og jeg kan klæde Gammelbys på til at tale ind i målgruppens behov, bekymringer og muligheder.”

Lena Boel ville egentlig helst have sagt nej, da hun blev bedt om at træde ind i Gammelbys tæskehold. “Ikke fordi jeg ikke gerne ville, men fordi min tid er knap. Og alligevel, så kunne jeg godt mærke, at jeg kunne bidrage med noget her, der kunne være med til at forløse det potentiale, der er i bureauet. Jeg er også i mit es i rollen som den, der stiller skarpe spørgsmål og kan være med til at udfordre tingene – men altid med udvikling for øje.

Det var afgørende for mig, at det forum, vi skal være med til at skabe, kan lige netop det.”

Lena Boel har tyve års erfaring med ledelse, forretningsudvikling, branding og strategi, hvor hun har arbejdet med både små og store brands. Hun har dermed konkret erfaring fra vores branche – fra begge sider af bordet. Efter et længere kræftforløb var Lena med til at stifte Cocuura i 2020 – et digitalt læringsunivers, som hjælper virksomheder med at komme berøringsangsten til livs og i stedet skabe en åben og ærlig kultur med stærke relationer. Til fordel for både trivslen, sundheden og fællesskabet på arbejdspladsen.

Lenas brede erfaring med ledelse og branding gør hende til et oplagt valg til Gammelbys tæskehold – hvor hun har tænkt sig at være med til at skærpe bureauets position og at holde ledelsen op på planer og visioner:
“Det var vigtigt for mig, at Mette Gammelby rent faktisk mener det med, at vi skal turde stille hende til ansvar. Ellers bliver det bare en gang rygklapperi. Jeg hepper naturligvis også gerne på Mette & co. på vejen, men skal vi flytte noget, er der brug for mere.”

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024