PER
LOLK

Lidt om Per

Per Lolk har 20 års erfaring fra it-branchen inden for salgsledelse, konceptudvikling, it-rådgivning og -løsningssalg, og er i dag medejer af henholdsvis Innovation Lab (digital transformation siden digitalisering blev opfundet) og AutoFlow (automatisering af opgaver ved hjælp af softwarerobotter).

Per var i en af sine tidligere virksomheder omdrejningspunktet for samarbejdet med Gammelbys i 6 år, og der er nok ingen – ud over os selv – som kender vores leverancer og tilgang til branding, kommunikation og marketing så godt som ham.

Per har i flere år været aktiv i vores advisory board, hvor hans brede og dybe erfaring med alle dele af virksomhedsdrift har været uvurderlig, og hvor han havde en afgørende rolle i, at vi i dag er på plads med strategi, økonomistyring og salgsprocesser.

Per er i dag associeret partner i den forstand, at han bidrager på projekter for vores kunder i it-branchen, når vi har brug for hans indsigt og skarpe viden om, hvordan virksomheder kan udnytte og kommercialisere ny teknologi. Derudover er han en aktiv spiller i forbindelse med vores digitalisering af både processer og ydelser i kraft af sit arbejde med automatisering i AutoFlow-regi.

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024