Vær til stede dér hvor dine kunder er. De er på Google…

Google Ads er en af de mest brugte måder at placere sit budskab lige der, hvor dine kunder færdes. Skal vi bruge noget, så googler vi det og kommer du ikke frem i vores søgeresultat, så tror vi ikke, at du findes. Derfor skal du være synlig på Google med de budskaber, der virker overfor din målgruppe, når de søger efter dine ydelser.  

Vi er specialister i at tilrettelægge, drive og optimere Google Ads, så det giver effekt. Vi arbejder datadrevet, målrettet og videnskabeligt, når vi trækker relevant trafik ind på dit website. 

Du får

  • Gode og gennemtænkte annoncer med præcis tekst 
  • En velbeskrevet målgruppe 
  • En prof bureaupartner, som hele tiden holder øje med, hvordan algoritmerne ændrer sig, hvordan målgruppen flytter sig, hvordan annoncerne performer, og som løbende retter til i hele setuppet  
  • Et budget 

 

Vi er eksperter i at få jer godt i gang med Google Ads. Vi udvikler annoncer sammen med jer, og vi kan stå for hele driften af jeres annoncering. Vi arbejder datadrevet, videnskabeligt og proaktivt, så du altid kan regne med, at dine annoncekroner bliver sendt derhen, hvor dine kunder færdes.  

Stor, større, Google

Mere end 86 % af alle internetsøgninger finder sted på Google. Nr. 2, i hvert fald i USA, hedder Bing, og de jubler, når de kommer op nær 20 % af alle søgninger i USA. Der er altså ingen over eller bare ved siden af Google.  

Mere trafik?

Den rigtige trafik vel at mærke! Det sørger Maria for gennem en datadrevet tilgang til din annoncering.

gbys_maria_medarbejder

Maria Brøndum

Data- og kommunikationsarkitekt

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024