Ny visuel identitet og grafiske ad hoc opgaver – til print, web og SoMe

Skil dig ud og løb med opmærksomheden!

Har du taget aktivt stilling til, hvordan din virksomhed fremstår på sociale medier – og hvad der skal til for at komme igennem med dit budskab? 

Vi sørger for, at du skiller dig ud på alle sociale medier og får dine budskaber til at trænge igennem, og bruger de virkemidler, der fungerer bedst på den valgte kanal. Det gør vi gennem billeder, infografikker, illustrationer og video, der understøtter og aktiverer dit budskab. 

Konsekvent brug af din visuelle identitet

Få dit brand ud over kanten med webdesign, der er med til at understøtte brugervenlighed og intuitiv navigation på hjemmesiden. Vi udarbejder en konsekvent billedstil, laver video, ikoner, illustrationer eller andre visuelle virkemidler, der matcher opgaven. 

Gammelbys har blandt andet fundet frem til vores brandessens, som rammer spot on på, hvem vi er, og baseret på den fik vi en cool, ny hjemmeside, som vi får meget ros for.

Aage Nielsen - Systemarkitekt og -designer hos Openminds

Kampagner der vækker opsigt

Brug for en kampagne, der trækker nye kunder til? Vi udarbejder et effektivt flow med et sammenhængende grafisk udtryk, som er med til at skabe opmærksomhed og understøtter dit indhold (som vi selvfølgelig også kan skrive!) Vi designer opsigtsvækkende annoncer og opslag til sociale medier, nyhedsmails, landingssider og visuelt flotte e-bøger. 

Grafisk arbejde on demand

Uanset størrelsen på din opgave, så er vi klar til at udføre grafisk arbejde on demand. Vi former og formidler dine budskaber med billeder, illustrationer, infografikker og ikoner til alle typer materialer. Vi kan opsætte tryksager og annoncer, designe logo og visitkort, designe Power Point præsentationer, messeudstyr – i det hele taget, alt hvad du har brug for. 

Vi tager os af hele processen fra design og tekstproduktion til opsætning, tryk og udsendelse. 

Få en skarp visuel profil!

Tag fat i Dite og få lækkert design og en cool visuel identitet, der afspejler jeres brand

Gbys-medarbejder_Dite

Dite Cepule

Digital designer, animator

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024