Markedsføring

Vi stiller alle vores eksperter til rådighed og tager ansvar for, at I opnår de aftalte resultater. 
Vi sikrer, at alle indsatser spiller sammen på tværs, så I får mest muligt for jeres penge ved at arbejde databaseret og designtænkt. Og så bygger vi bro mellem salg og marketing  

Hvad skulle det være? Vi har det meste…

En marketingdriftsaftale med os giver dig adgang til eksperter indenfor alle felter af marketingdiciplinerne, som du kan trække på efter behov. Vi fungerer som din eksterne kommunikations- og marketingafdeling og arbejder tæt og loyalt sammen med dig og resten af din organisation.  

Jeg ville ikke kunne finde én person, som dækker så bredt og dybt inden for de mange, forskellige specialist-discipliner, som er nødvendige i dag inden for marketing. Jeg havde behov for et full service-bureau, der dækker det hele på specialistniveau – tekst, grafik, web, kampagner, marketing automation, PR. Kort sagt, en partner der dækker hele paletten.

Martin Nørskov Nielsen - EvenIoT

Du har altid en fast kontaktperson med det forkromede overblik, der sammen med dig aftaler de løbende indsatser og evaluerer og optimerer dem med faste intervaller. Sammen definerer vi mål for jeres marketing, og vi committer os til at arbejde hårdt for at nå vores fælles mål.

For det er nu engang sådan, vi leverer de bedste resultater. Når vores samarbejde er baseret på tillid. Tillid til at dine mål er vores mål. Tillid til at vi knokler på dine vegne.

Det betyder et tæt samarbejde. Det betyder, at du kan regne med os, men du kan ikke regne med at blive snakket efter munden. Vi arbejder databaseret og måler på vores indsats, så vi opnår de mål, der er vigtige for jeres forretning. Derfor kan vi udfordre jer på jeres vaner og forestillinger om, hvad I plejer. Men husk det er til jeres eget bedste… Data rules!

Gammelbys giver os ikke bare det, vi beder om. De udfordrer os og forholder sig strategisk til vores samlede marketingaftryk.

Casper Hougaard - CEO og partner i Iterator IT

Kompetencer du kan pille ned fra hylderne

Vi kommer hele vejen rundt og kan levere indenfor alle områder fra strategi, branding, konceptudvikling og visuel identitet over contentproduktion, leadgenerering, PR, websitedesign, online marketing, superskarp projektledelse, dataindsamling og -analyse.

Det er svært ikke at gå amok i at namedroppe visualiseringer, contentplaner, marketingstrategier, LinkedInkampagner, kundecases, video, konceptudvikling, e-bøger, GA4, thought leadership, SEO, ansvarlig kommunikation, Google Ads, nyhedsbreve, events og meget mere…

Så det lader vi være med – i stedet kan du hoppe herover og se, hvad vi tilbyder

Effektiv marketing – sådan fungerer det

Først lægger vi fundamentet, så vores samarbejde er baseret på et solidt kendskab til jeres forretning og jeres strategiske mål.

  • Vi starter med en kommunikations- og marketingworkshop, hvor vi får helt styr på jeres forretningsstrategi, jeres pains og gains. 
  • Vi udarbejder en operationel marketingplan ud fra konklusioner og anbefalinger fra workshoppen.  
  • Vi tager et kritisk blik på jeres nuværende aktiviteter ud fra de data, vi kan få adgang til – website, sociale medier, grafiske identitet og meget mere. 

På månedlig basis fungerer samarbejdet gennem statusmøder, datarapporter og fælles aktivitets- og planlægningsværktøjer, så I hele tiden er orienteret om aktiviteter og resultater.  

Vi aftaler et ambitionsniveau for, hvor aktive vi kan være indenfor jeres rammer og budget og opsætter mål for, hvornår vi er en succes. På månedlige redaktionsmøder prioriterer vi aktiviteterne sammen ud fra data, og vi holder jer løbende opdateret gennem fælles boards og den operationelle marketingplan. Men qua det solide fundament, vores branchekendskab og vores månedlige statusmøder kan vi arbejde temmelig selvstændigt og uhjulpet på jeres vegne. 

Tag fat i os

hvis du overvejer at outsource din marketingdrift – så sker der noget

gbys_medarbejder_helle

Helle Husum

Content specialist

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelby

Indehaver

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024