Guide til webdesign

Få et website, der generer leads

Vi udvikler alt indhold til din hjemmeside – video, visualiseringer, billeder, søgemaskineoptimerede tekster, infografik og illustrationer, og vi designer hjemmesiden, så den matcher virksomhedens visuelle identitet og skaber kontinuitet og sammenhæng mellem dine forskellige platforme og kanaler. 

SEO trækker de rigtige besøg ind på hjemmesiden

Vil du have mere trafik på din hjemmeside? SEO (søgemaskineoptimering) sikrer dig en god placering på Google, så du bliver synlig for de personer, der efterspørger dine produkter eller ydelser. Den gode placering er et af de parametre, der trækker relevant trafik til hjemmesiden. 

Omdrejningspunktet for vores søgemaskineoptimering er et CMS (ofte WordPress), hvor den tekniske platform er søgemaskineoptimeret. 

Vi udfører søgeordsanalyser og research.  

Ud fra resultaterne opbygger vi en intuitiv navigation og skriver godt og velstruktureret indhold. Vi bygger den interne linkbuilding og skriver metadata efter gældende standarder. Det kombinerer vi med at trække trafik ind til hjemmesiden via andre kanaler. 

SEO er aldrig en afsluttet opgave, men en proces, hvor vi løbende overvåger og optimerer hjemmesiden. 

Vi holder liv i din hjemmeside med en on demand-aftale

Når du ikke altid at få de seneste nyheder, produktbeskrivelser og nye medarbejdere på hjemmesiden? Med en on demand-aftale holder vi hjemmesiden opdateret med aktuelt indhold og tekniske opdateringer. Vi rådgiver om optimeringsmuligheder og giver dig inspiration til fortsat udvikling af siden. 

Data er grundlag for alt, hvad vi gør

Vi analyserer løbende trafikken på din hjemmeside med forskellige værktøjer, så vi ikke arbejder i blinde, men har helt styr på, hvilke tiltag, der virker, og hvor vi skal optimere. Du kan selv følge udviklingen og resultaterne fra hjemmeside, sociale medier og kampagner gennem live, online rapporter. 

Videre med web?

Kontakt Helle, hvis dine gode historier skal op af skrivebordsskuffen og ud til kunderne.

gbys_medarbejder_helle

Helle Husum

Seniorkonsulent, content specialist

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024