Content er cases, PR, video, animationer, opslag på sociale medier og meget mere…

Content er ikke kun tekst

Video vinder mere og mere terræn, når vi skal fortælle de gode historier. Men videoer kan være meget mere end dig, der står og snakker til kameraet. Vi gør brug af forskellige formater, fx visualiseringer og infographics til at give liv og kant til din video.  

Med deres dybe forståelse for it-branchen og deres skarpe pen har Gammelbys skrevet nogle supergode historier baseret på personlige interviews med vores kunder – og det er bare vanvittig god reklame for os! Det er lige i øjet.

Søren Meldgaard - Salgschef hos ComputerCamp

Cases, referencer, kundeudtalelser, referencehistorier…

… kært barn har mange navne, men uanset hvad du kalder det, er glade kunder de allerbedste til at fortælle omverdenen om din virksomhed. Den klassiske case er et godt format til at fortælle inspirerende, detaljerede historier, der går i dybden. Det vigtigste er, at det trigger ”det er jeg fandme nødt til at høre mere om”-følelsen hos folk! 

Men hvor gode er I til at få fulgt op med jeres kunder og rent faktisk få skrevet jeres cases ned? Nej vel… der kommer vi ind. Vi både finder og skriver de gode historier for jer – og det er vores erfaring, at kunderne gerne åbner op og fortæller din gode historie til os. 

Det gode content skal ud at leve

Godt content, der ligger og samler virtuelt støv i en mappe, får din virksomhed ikke meget ud af. Dit content skal ud og skabe awareness, og gøre dine leads varme. Det bedste ved godt content er, at det kan genbruges flere gange. Ved at (gen)bruge dit content på flere forskellige platforme som LinkedIn, Facebook, hjemmesiden, nyhedsbreve etc., kan du nå ud til rigtig mange potentielle kunder.  

Få identificeret de gode historier!

Kontakt Helle, hvis dine gode historier skal op af skrivebordsskuffen og ud til kunderne.

gbys_medarbejder_helle

Helle Husum

Seniorkonsulent, content specialist

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2023
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2019