Styrk jeres kompetencer i kommunikation om bæredygtighed

Kommunikation af ESG-tiltag bliver vigtigere og vigtigere i jeres kontakt til markedet

Vi tilbyder et skræddersyet kompetenceudviklingsforløb til SMV’er, der ønsker begynde på deres ESG-kommunikation eller udvikle det til et nyt niveau. Med udgangspunkt i jeres behov og ønsker tilrettelægger vi et individuelt forløb. I får rådgivning og anbefalinger fra vores erfarne konsulenter, tilpasset jeres virksomheds udfordringer, muligheder og forretningsmæssige prioriteter – i øjenhøjde og tilsat en god portion sund fornuft og praktisk virkelighed. 

Når du har været gennem vores forløb, står du med viden, indsigt og anbefalinger til, hvordan I bedst kommer i gang eller videre med at kommunikere jeres bæredygtighedsrejse. Du får også konkrete handlingsplaner og aktiviteter, du kan gå hjem og begynde at aktivere med det samme, så I får synlige resultater af jeres indsats. 

Deltagere

I kan deltage op til 5 personer på samme forløb. Vi anbefaler ofte, at I deltager mere end én person. 
Det er vores erfaring, at vores kompetenceudviklingsforløb giver det bedste udbytte, når I kan sparre med hinanden undervejs. I får også en bedre forankring i virksomheden efter forløbets afslutning, når I er flere, der har deltaget i forløbet. 

Hvordan foregår et kompetenceudviklingsforløb?

Kompetenceudviklingsforløbet tilrettelægges individuelt til jeres virksomhed som en blanding af fysiske og online workshops:

  • Indledende workshop, hvor vi definerer rammer, mål og indhold for udviklingsforløbet med afsæt i jeres virksomhed, forretningsstrategi og ESG-aktiviteter. 
  • Online workshops med hjemmeopgaver med os som mentor – antallet af online workshops aftaler vi i forlængelse af den indledende workshop.
  • Afsluttende workshop med sammenfatning og konkrete skridt fremover.
    Forløbet strækker sig typisk over 1-2 måneder.

Vores konsulenter

Vi sammensætter det hold af konsulenter, der har den største viden og erfaring indenfor jeres branche og de specifikke emner, problemstillinger og udviklingsmuligheder, I ønsker at arbejde med i kompetenceudviklingsforløbet.

Hvad kan et kompetenceudviklingsforløb indeholde?

Alle udviklingsforløb sammensættes individuelt efter jeres ønsker og behov. Til inspiration kan du her se nogle af de emner, vi tidligere har rådgivet om:

Bæredygtighed og employer branding

Kommunikation af ESG-tiltag og bæredygtighed kan være med til at tiltrække de rigtige medarbejdere. Eller omvendt: I kan blive valgt fra, hvis potentielle medarbejdere ikke kan gennemskue, hvordan I arbejder med ESG. Vi rådgiver om, hvordan I integrerer de rigtige budskaber i jeres employer branding. 

Lad ESG skabe værdi for jeres brand

Sådan udnytter I jeres bæredygtige initiativer i jeres strategiske kommunikation. Med den rette vinkel og indsats kan I bruge ESG-tiltag som løftestang til at skabe vækst, synlighed og værdi for jeres brand. Vi viser jer hvordan. 

Cases, blogs og pressemeddelelser med ESG-budskaber

Sæt jeres ESG-tiltag i spil gennem jeres kommunikation – i case stories, blogs og jeres pressearbejde. Vi har særlig opmærksomhed på at styre uden om de mange faldgruber i kommunikation om bæredygtighed, ikke mindst: Sådan undgår I beskyldninger om greenwashing. 

Bliv set og hørt af de rigtige – vælg de rette kanaler

Vi sætter fokus på, hvordan I får jeres ESG-budskaber ud til de rigtige målgrupper og stakeholders via relevante kanaler – fx web, nyhedsbreve, sociale medier, PR, konferencer, messer og brancheforeninger. 

Hold skruen i det grønne vand – året rundt

Gennemfører I bæredygtige tiltag, bør I sikre, at de lever året rundt i jeres kommunikation. Indholdet i den årlige ESG-rapport eller klimaregnskab kan også leve året rundt ved at genbruge og versionere. Vi rådgiver om, hvordan I kan aktivere jeres gode budskaber på forskellige platforme – internt og eksternt – uden at skulle opfinde den dybe tallerken hver gang. 

Gør jeres medarbejdere til ESG-ambassadører

Succes med at skabe det nødvendige interne engagement i virksomhedens arbejde med ESG og bæredygtighed kræver stærk, kontinuert intern kommunikation. Ved viser vejen til, hvordan I via kommunikation aktiverer jeres medarbejdere og gør dem til ambassadører for jeres budskaber om ansvarlighed. 

Fold jeres budskaber ud på sociale medier

Vi har mange, mange års erfaring i at aktivere budskaber på sociale medier, så de understøtter vores kunders målsætninger. Al den viden får I med hjem sammen med en plan, I har lavet ud fra vores anvisninger, så I fra dag ét, tilbage ved skrivebordet, kan begynde at udbrede jeres ESG-historier (P.S. I får også gode råd om, hvordan I undgår shitstormen eller navigerer i den, hvis I skulle blive ramt…) 

Grafisk kommunikation om bæredygtighed, der virker

Sådan sætter I det klimaregnskabet eller bæredygtighedsrapporten op grafisk og kommunikativt, så det virker, og så I undgår faldgruberne. Vi rådgiver om disposition, grafisk repræsentation af jeres resultater, formater og aktivering af det ESG-data forskellige platforme. 

Spørg os

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelby

CEO

gbys_medarbejder_helle

Helle Husum

Seniorkonsulent

Gbys_medarbejder_lotte

Lotte Elkjær Flugt

Seniorkonsulent

gbys_medarbejder_morten

Morten Leth Jacobsen

Seniorkonsulent

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024