Erhvervshusene tilbyder en række forskellige programmer og puljer, hvor I kan søge om tilskud til udvikling af jeres virksomhed inden for en række områder.

Kort fortalt betyder det, at I kan opnå medfinansiering til en lang række af de ydelser, vi tilbyder her hos Gammelbys, hvis jeres udviklingsprojekt falder ind under et af programmerne eller puljerne.

Op til 250.000 kr. i tilskud til jeres salg og markedsføring – lyder det interessant?

Tilskudspuljernes størrelse varierer – typisk i spændet 25.000-250.000 kr., hvor I som regel selv skal medfinansiere enten i form af timer, kroner eller en kombination.

Der er altså tale om tilskud til udviklingsprojekter i en størrelsesorden, hvor vi i fællesskab kan gøre en reel forskel.

Længere nede på siden kan du se, hvilke programmer og puljer du kan søge med Gammelbys som rådgiver

Vi er erfaren rådgiver fra A til Z – og vores succesrate er god!

Hos Gammelbys har vi arbejdet sammen med Erhvervshusene i en lang årrække og været involveret i mange af deres programmer og puljer. Vi har rådgivet mange af vores kunder i at søge støtte til fælles projekter, og vores succesrate er god!

En af vores kunder, CEO i it-virksomhed fortæller om samarbejdet:

”Vi har et par gange tidligere søgt om støtte fra Erhvervshusenes programmer. Vi brugte temmelig meget tid på at søge, og uden succes. Gammelbys kender og forstår Erhvervshusenes programmer og kunne hurtigt vurdere, at dette her projekt kvalificerede sig, og koble det med deres kendskab til vores branche og SMV’erne. Sammen med Gammelbys tog det i øvrigt ikke mange timer at søge, fordi de har prøvet det før.”

Vi rådgiver og hjælper jer fra A til Z, så I kan:

  • identificere og afgrænse jeres projekt
  • udfylde ansøgningen godt og korrekt
  • gennemføre projektet inden for de afsatte rammer
  • afslutte og rapportere til Erhvervshuset efter endt projekt.

Programmer og puljer, du kan søge med Gammelbys som rådgiver

SMV:Eksport rådgivertilskud

Eksportrådgivning – få hjælp til fx markeds- og segmenteringsanalyser, online markedsføring, kanalstrategier og meget mere.

SMV:Digital

SMV:Digital til rådgivning om digital udvikling af din virksomhed, fx online salg og markedsføring, inbound marketing, SEO, Google og meget mere.

Skræddersyet kompetenceudvikling

Skræddersyet kompetenceudvikling, der kan kickstarte din virksomheds grønne rejse.
Læs mere om ansøgningsfrister og aktuelle puljer og programmer her
Læs mere om nye puljer under SMV:Digital her

Skab værdi med data

SMV:Digital-puljen den 6. maj har overskriften “Skab værdi med data” og i vores regi har vi tidligere eksekveret projekter for vores kunder, der handlede om:

  • Hvordan du kan analysere data til at identificere leads af høj kvalitet, skabe optimale kunderejser eller forudsige dine kunders præferencer og behov.
  • Hvordan virksomhedens data kan sammenlignes på tværs af datakilder, så det fx bliver muligt at analysere og sammenstille marketingkampagner og opnå indsigter til planlægning af fremtidige kampagner.

Book en hurtig snak med Mette

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelby

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024