Aktiviteter

  • Events
  • Design

Kunde

Hitachi Vantara

Om samarbejdet

Hitachi Vantara har brugt Gammelbys igennem flere år i forbindelse med planlægning og gennemførelse af deres årlige event for partnere og kunder.

Der er mange forskellige spillere på banen – sponsorer, partnere, materialeleverandører, eventstedet osv. Det kræver mange timers koordinering, og derfor har Hitachi Vantara brugt Gammelbys som ekstern projektleder, når den årlige event skulle afholdes.

Tæt samarbejde

Gammelbys fungerer som ekstern projektleder på eventen. Gennem de måneder, planlægningen finder sted, er der løbende opfølgning og tæt kontakt mellem projektlederen og den interne Marketing Manager hos Hitachi Vantara, Iben Søgaard.

 Jeg havde fra starten tillid til, at Gammelbys kunne løfte opgaven, hvor en stor del handlede om at indhente og administrere sponsorater fra vores partnere. De kendte partnerne i forvejen og samarbejdede allerede med mange af dem, og flere af deres medarbejdere har selv været ansat i it-branchen og kender gamet indefra.

Et bureau man kan stole på

Som marketing manager i it-branchen sidder man ofte alene med opgaverne. Derfor er det en kæmpe lettelse at have et bureau, jeg kan stole på, og hvor jeg ikke skal lave micro management eller tjekke, at tingene bliver gjort ordentligt. Jeg kan læne mig tilbage og trygt lægge opgaverne over til Gammelbys, siger Iben Søgaard.

Det bedste ved Gammelbys er, at er de altid et skridt foran. Jeg behøver ikke sende remindere eller have deadlines i baghovedet, for jeg ved, at Gammelbys har styr på det hele.

Iben Søgaard, Marketing Manager

Vil du vide mere?

Tag fat i Lea, hvis vi skal køre dit næste event.

gbys_medarbejder_lea

Lea Mensel

COO, Brand Lead

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024