En event som Hitachi Information Forum kræver mange timers koordinering, og derfor bruger Hitachi Data Systems Gammelbys som ekstern projektleder, når den årlige event skal afholdes.

Der er mange forskellige spillere på banen til en event som Hitachi Information Forum. Sponsorer, partnere, materialeleverandører, eventstedet osv., og alle kræver løbende dialog og koordinering.

Tæt samarbejde

Gammelbys fungerer som ekstern projektleder på eventen. Gennem de måneder, planlægningen finder sted, er der løbende opfølgning og tæt kontakt mellem projektlederen og den interne Marketing Manager hos Hitachi Data Systems.

“Det bedste ved Gammelbys er, at er de altid et skridt foran. Jeg behøver ikke sende remindere eller have deadlines i baghovedet, for jeg ved, at Gammelbys har styr på det hele.”

Iben Søgaard
Marketing Manager hos Hitachi Data Systems

Kommunikative virkemidler:

Branding

Design

It

Om Hitachi

Hitachi er et japansk multinationalt selskab, som tilbyder it-tjenester til forskellige forretningsområder. Hitachi kombinerer informationsteknologi med operationel teknologi og har kernekompetencer inden for energi, transport, sundhed, offentlig sikkerhed, forskning og robotteknologi.

Tag fat i Lea nu!

Vi ved noget om event og ROI, så du får fuld valuta for budgettet.
+45 53 37 61 81
lea@gammelbys.dk