Emerson Climate Technologies er en global koncern, repræsenteret bl.a. i Danmark. Rammerne for koncernens globale marketingindsatser udstikkes af corporate marketing i USA, hvorefter det er op til de regionale og nationale salgskontorer at operationalisere og eksekvere aktiviteterne lokalt.

For Emerson Climate Technologies i Danmark betyder det, at de med meget kort varsel skal kunne agere og eksekvere på globale marketingkampagner og -aktiviteter – på trods af, at den danske afdeling ikke råder over dedikerede marketingressourcer inhouse. Derfor er det afgørende for Emerson, at deres eksterne marketingbureau har en lynhurtigt forståelse af komplekse produkter og kundemålgrupper og kan levere hurtigt og fleksibelt inden for korte deadlines og ind i en global, organisatorisk sammenhæng.

Fra traditionelle produktbrochurer til dialogværktøj for sælgerne

Da Emerson skulle på messen Intermodal i Shanghai, var det for at præsentere deres nyeste skud på stammen, business intelligence til kølecontainere – men de stod kun med deres eksisterende produktbrochurer, som ikke kommunikerede business intelligence og big data godt nok.

I løbet af kort tid blev både hjerner og penne skarpe på det nye koncept.

Med afsæt i de eksisterende brochurer udviklede vi nye brochurer, der kommunikerer business intelligence og big data konceptet enkelt og overbevisende. Brochurerne har samtidig tilpas meget substans til, at sælgerne nu kan bruge dem som et effektivt dialogværktøj over for de besøgende på standen.

Visuel identitet der lever op til corporate guidelines

Brochurer, hand out postkort, roll up banners, annoncer i messekataloger, mail-invitationer og -signaturer… Som en del af en global virksomhed er Emerson Climate Technologies underlagt en række skiftende corporate marketing guidelines, der skal være med til at sikre en ensartet visuel identitet globalt.

Vi udvikler og leverer alle typer af marketingmaterialer i fuld overensstemmelse med gældende corporate guidelines.

Kommunikative virkemidler:

Content

Design

Video

Produktbrochurer

Hand-out postkort

Invitationer

Roll up banners

Annoncer

Skilte

Om Emerson

Emerson Climate Technologies har over 35 års erfaring med kølecontainere og arbejder for at opfylde industriens ønsker til forbedrede køleegenskaber. I dag bliver Emersons løsninger brugt i mere end 650.000 containere, 2.500 skibe og 80 terminaler. Udbredelsen gør, at shipping-virksomheder nemt får adgang til præcise data gennem hele værdikæden.

Tag fat i Lotte nu!

Vi ved noget om tekster, og hvordan det gode budskab spredes – skal vi også få dit budskab ud at leve, nationalt og globalt?
lotte@gammelbys.dk
+45 2627 1580