Emerson Climate Technologies er en global koncern, repræsenteret bl.a. i Danmark. Rammerne for koncernens globale marketingindsatser udstikkes af corporate marketing i USA, så det er op til de regionale og nationale salgskontorer at eksekvere aktiviteterne lokalt.

For Emerson Climate Technologies i Danmark betyder det, at de med meget kort varsel skal kunne agere og eksekvere på globale marketingkampagner og -aktiviteter – på trods af, at den danske afdeling ikke råder over dedikerede marketingressourcer inhouse. Derfor er det afgørende for Emerson, at deres eksterne marketingbureau har en lynhurtigt forståelse af komplekse produkter og kundemålgrupper og kan levere hurtigt og fleksibelt inden for korte deadlines og ind i en global, organisatorisk sammenhæng.

Fra traditionelle produktbrochurer til dialogværktøj for sælgerne

Da Emerson skulle på messen Intermodal i Shanghai og præsentere deres nyeste skud på stammen, business intelligence til kølecontainere, stod kun med deres eksisterende produktbrochurer, som slet ikke kommunikerede business intelligence og big data godt nok.

I løbet af kort tid blev både hjerner og penne skarpe på det nye koncept.

Med udgangspunkt i de eksisterende brochurer udviklede vi nye, der kommunikerer business intelligence og big data konceptet enkelt og overbevisende. Brochurerne fik samtidig tilpas meget substans til, at sælgerne kunne bruge dem som et effektivt dialogværktøj.

Visuel identitet der lever op til corporate guidelines

Brochurer, hand out postkort, roll up banners, annoncer i messekataloger, mail-invitationer og -signaturer – det hele skulle selvfølgelig overholde Emerson Climate Technologies corporate marketing guidelines. Og det kom det til ☺

Kommunikative virkemidler:

Content

Design

Video

Produktbrochurer

Hand-out postkort

Invitationer

Roll up banners

Annoncer

Skilte

Om Emerson

Emerson Climate Technologies har over 35 års erfaring med kølecontainere og arbejder for at opfylde industriens ønsker til forbedrede køleegenskaber. I dag bliver Emersons løsninger brugt i mere end 650.000 containere, 2.500 skibe og 80 terminaler. Udbredelsen gør, at shipping-virksomheder nemt får adgang til præcise data gennem hele værdikæden.

Tag fat i Lotte nu!

Vi ved noget om tekster, og hvordan det gode budskab spredes – skal vi også få dit budskab ud at leve, nationalt og globalt?
lotte@gammelbys.dk
+45 26 27 15 80