Aktiviteter

  • Content
  • Design
  • Produktbrochure
  • Messemateriale

Kunde

Emerson Climate Technologies

Om samarbejdet

Emerson Climate Technologies er en global koncern, repræsenteret bl.a. i Danmark. Rammerne for koncernens globale marketingindsatser udstikkes af corporate marketing i USA, så det er op til de regionale og nationale salgskontorer at eksekvere aktiviteterne lokalt.

Forståelse for det komplekse

Emerson Climate Technologies i Danmark skal med meget kort varsel kunne agere og eksekvere på globale marketingkampagner og -aktiviteter – på trods af, at den danske afdeling ikke råder over dedikerede marketingressourcer inhouse. Derfor er det afgørende for Emerson, at deres eksterne marketingbureau har en lynhurtigt forståelse af komplekse produkter og kundemålgrupper og kan levere hurtigt og fleksibelt inden for korte deadlines og ind i en global, organisatorisk sammenhæng.

Fra traditionelle produktbrochurer til dialogværktøj for sælgerne

Da Emerson skulle på messen Intermodal i Shanghai og præsentere deres nyeste skud på stammen, business intelligence til kølecontainere, stod kun med deres eksisterende produktbrochurer, som slet ikke kommunikerede business intelligence og big data godt nok.

I løbet af kort tid blev både hjerner og penne skarpe på det nye koncept.

Med udgangspunkt i de eksisterende brochurer udviklede vi nye, der kommunikerer business intelligence og big data konceptet enkelt og overbevisende. Brochurerne fik samtidig tilpas meget substans til, at sælgerne kunne bruge dem som et effektivt dialogværktøj.

Brochurer, hand out postkort, roll up banners, annoncer i messekataloger, mail-invitationer og -signaturer – det hele skulle selvfølgelig overholde Emerson Climate Technologies corporate marketing guidelines. Og det kom det til.

Vil du vide mere?

Tag fat i Lotte, hvis dit budskab skal ud at leve, nationalt og globalt.

Gbys_medarbejder_lotte

Lotte Elkjær Flugt

Seniorkonsulent, kommunikationsarkitekt

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024