Billund Air Center er en af Danmarks ældste og mest velrenommerede pilotskoler. Da vi for efterhånden mange år siden skabte deres nye hjemmeside, skulle den for alvor afspejle, hvem de er. Og det er ikke så lidt! Det er sjældent at opleve et sted, hvor alle – både ejerne, samtlige instruktører, medarbejdere, nuværende og tidligere elever – er så grund-positive og trækker i samme retning.

Med den nye side blev de første spadestik taget til at komme ud over kanten med alle de hundredevis af gode historier, der dengang gemte sig hos Billund Air Center.

Næste skridt var at etablere Danmarks mest solide og absolut mest omgængelige pilotskole på sociale medier og få skubbet historierne ud ad den vej. Easy, peasy, lemon squezy, når der er SÅ meget at arbejde med! Resultatet er, at Billund Air Center i dag er den pilotskole i Danmark med flest følgere på Facebook (4500).

Men det er ikke kun ved hjælp af Facebook, vi driver trafik til Billund Air Center. Vi arbejder også struktureret med SEO og Google Ads, der trækker endnu flere ind på hjemmesiden.

Og det batter: Afvisningsprocenten på den trafik, der kommer ind via de tre kanaler, er imponerende lav – under 5 %. Så det er tegn på et godt match mellem relevant trafik og relevant indhold.

Kommunikative virkemidler:

Hjemmeside

Content

SEO

Google Ads

 

Om Billund Air Center

Pilotskolen Billund Air Center blev grundlagt i 1990. Skolen tilbyder elever uddannelsen som flypilot eller helikopterpilot. I dag ejer skolen seks fly, fire helikoptere og to simulatorer, som står til rådighed for eleverne under deres træning.

Tag fat i Helle nu!

Vi kan også fortælle dine gode historier og få dem til at skabe værdi for din virksomhed.
+45 28 14 78 45
helle@gammelbys.dk