Aktiviteter

  • Branding
  • Design
  • Website
  • Kampagner
  • Marketingdrift

Kunde

evenIoT

Om samarbejdet

I 2021 traf ledelsen i elinstallatørforretningen make:net en beslutning om at etablere en selvstændig afdeling inden for IoT. Martin Nielsen Nørskov blev direktør i den nye virksomhed, evenIoT, og skulle finde nogen, der kunne hjælpe ham med at skabe fundamentet og bygge et brand op fra bunden til IoT-forretningen.

En partner der dækker hele paletten

– Derfor skulle vi skabe et nyt navn og en selvstændig, visuel identitet til den nye forretning, og så selvfølgelig et website. Derudover skulle jeg have opbygget en effektiv marketing automation motor, der kunne skaleres i takt med vores behov – og sidst, men ikke mindst, skulle jeg finde nogen, der kunne tage ansvaret for vores løbende marketingindsats fremover.

To do-listen var med andre ord lang nok til at udfylde et fuldtidsjob, men ansættelse af en marketingmedarbejder så Martin ikke som et reelt alternativ.

– Jeg ville ikke kunne finde én person, som dækker så bredt og dybt inden for de mange, forskellige specialist-discipliner, som er nødvendige i dag inden for marketing, siger Martin og forklarer: Jeg havde behov for et full service-bureau, der dækker det hele på specialistniveau – tekst, grafik, web, kampagner, marketing automation, PR. Kort sagt, en partner der dækker hele paletten.

Skal tage sin egen medicin

– Jeg ledte efter en partner, der var dygtig både til marketing generelt og til marketing automation. I den forbindelse synes jeg jo altid, det er godt at teste, om man tager sin egen medicin – og det gør Gammelbys. Der gik kun kort tid, fra jeg havde udfyldt en formular på Gammelbys website, til jeg blev ringet op.

Gammelbys havde en god forståelse for vores behov, og jeg fik en masse gode input allerede på det første møde. I det hele taget var der en god kemi, og jeg fornemmede hurtigt, at de forstod, hvad vi gerne ville kommunikere, og hvordan vi ville kommunikere det.

Martin Nielsen Nørskov, direktør

Brænder lige så meget for det som os

– I min research havde jeg været i dialog med forskellige bureauer for at få flere vinkler på samarbejdet og afsøge mulighederne. Det var vigtigt for mig at finde nogen, der tager ejerskab og brænder lige så meget for tingene, som vi selv gør.

– Mange af de bureauer jeg var i kontakt med, lagde op til en samarbejdsmodel, hvor jeg skulle tegne mig for mindst 12 måneder up front og afregne via retainers. Den model er jeg ikke stor tilhænger af, fortæller Martin.

– Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten i mit samarbejde med Gammelbys. Vi er ikke bundet til hinanden i en langvarig kontrakt, og det betyder efter min mening, at man gør sig mere umage – hele tiden. Begge parter tager ejerskab og har hånden på kogepladen, og kundeforholdet er baseret på tillid og værdi. Jeg mærker tydeligt, at Gammelbys brænder lige så meget for tingene, som jeg gør – vi samarbejder, fordi vi kan bruge hinanden og kan lide hinanden, siger Martin.

Resultater

Opbygning af kampagne og sparring på salgsprocesser

– Vores samarbejde med Gammelbys begynder nu at ændre karakter fra udvikling af brand og opbygning af marketing-fundament til løbende marketingdrift, hvor Gammelbys har ansvaret for vores samlede marketing-indsats, fortæller Martin.

– Vi er gået i gang med den første, online kampagne, baseret på marketing automation. Det kræver tålmodighed og fokus på, at det er en langsigtet indsats – men allerede nu har vi fået de første leads på kampagnen, så det trækker i den rigtige retning. Gammelbys giver os også god sparring på, hvordan vi kan udvikle og optimere vores salgsprocesser i forhold til en ny, online virkelighed, så vi konverterer leads til ordrer.

– Gammelbys gør et sindssygt godt stykke arbejde! De er engagerede, de vender hurtigt tilbage, og så har vi altid en god dialog og proces omkring tingene, hvor jeg føler, jeg bliver forstået og får kvalificeret modspil. Hos Gammelbys bliver tingene håndteret professionelt i ordets fornemste forstand.

Vil du vide mere?

Tag fat i Mette, hvis du vil høre mere om, hvordan du bygger et brand op fra bunden.

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelby

Indehaver

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2023
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1
8000 Århus C
CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2019