Aktiviteter

  • PR
  • Cases
  • Webmaster
  • SEO
  • Google Ads
  • Nyhedsbreve
  • Sociale medier

Kunde

Hedema

Om samarbejdet

Hedemas aftale med Gammelbys dækkede den fulde pakke med regelmæssige redaktionsmøder, hvor vi sammen spottede de gode historier og identificerede, hvilke kommunikationsmæssige tiltag, der skulle udføres.

Kommunikation mod nye kunder og medarbejdere

En proaktiv tilgang og et tæt samarbejde mellem Hedema og Gammelbys har givet et boost til maskinfabrikkens kommunikation og har gjort, at både kunder og potentielle medarbejdere kender til virksomheden.

Gammelbys har gennem en årrække leveret strategisk rådgivning om kommunikation og marketing til den jyske totalleverandør indenfor metalbearbejdning.

Flere kvalificerede ansøgere

Den øgede synlighed i fagmedier og på sociale medier handler ikke mindst om at tiltrække nye medarbejdere – dansk industri mangler i den grad industriteknikere, robotsvejsere og laseroperatører. Derfor har Hedema været glade for den målrettede indsats for at brande virksomheden og øge kendskabsgraden.

Det er tydeligt, at vores online indsats har haft en positiv betydning for antallet af kvalificerede ansøgere. Nu kommer de, fordi de har set og hørt noget om Hedema før – og gerne vil være en del af den arbejdsplads, de har mødt online.

Kim Kjær Andersen, administrerende direktør

Resultater

Vi bliver fundet online

Men det er ikke kun på medarbejdersiden, aktiviteterne har en positiv effekt.
– Vi oplever at flere kunder – end tidligere – finder os over nettet, enten på Google eller gennem de sociale medier. Så der er ingen tvivl om at det arbejde Helle laver på vores online kanaler, skaber opmærksomhed fra de rigtige kunder, fortæller Kim Kjær Andersen.

Vil du vide mere?

Tag fat i Helle nu, hvis du også vil have flere kvalificerede ansøgere.

gbys_medarbejder_helle

Helle Husum

Seniorkonsulent, content specialist

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024