METTE
GAMMELBY

Lidt om Mette

Når Mette kommer på banen, trækker du på mere end 25 års erfaring inden for alle afkroge af salg, marketing, kommunikation og branding – og et kæmpestort, personligt netværk, som Mette altid er klar til at aktivere.

Mette startede sin karriere i it-branchen med at sælge domænenavne og har aldrig sluppet den igen. Nævn en platform, server, database eller trebogstavsforkortelse – Mette ved, hvad du taler om. Bedre end nogen anden kender hun gamet med partnere, distributører og producenter og ved præcis, hvordan du skal håndtere funding, POs, POEs, vendor approvals og alle øvrige processer for at få dit projekt eller din kampagne godt fra land og sikkert i mål.

I takt med udviklingen inden for IoT, Industri 4.0 og den generelle digitalisering af danske virksomheder har Mette rykket sin viden om it og teknologi med over i industrien. Uanset om du producerer robotter, bearbejder emner på CNC-maskiner eller udvikler software til avanceret produktionsplanlægning, så gennemskuer Mette ret hurtigt, hvordan vi hos Gammelbys mest effektivt kan markedsføre dit produkt eller din ydelse overfor jeres kunder.

Gammelbys, der snart har 20 år på bagen, er født med et enormt fokus på work/life balance. Dengang som nu er grundholdningen, at arbejdet skal indrettes, så privatlivet fungerer, ikke omvendt.

Som chef for det hele er det Mettes ansvar, at teamet fungerer, at kunder, medarbejdere og virksomheden udvikler sig, og at alle er glade imens. For det skal nemlig være sjovt, ellers kan det være lige meget. Det gælder også samarbejdet med kunderne, og det skal være lige præcis dét – et reelt samarbejde, hvor vi skaber resultater sammen og har det godt sammen imens.

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024