Hvordan får man en ung målgruppe til at interessere sig for et lav-interesse standardprodukt som dæk?

Firestone har konceptet Firestone Music Tour, som kobler Firestone med festivaler og musik-events rundt omkring i Europa for at bakke op om den easy-going livsstil, brandet gerne vil forbindes med.

”I Danmark valgte vi som en del af Firestone Music Tour at sponsere Grøn Koncert. Udover at være synlige til koncerterne med en stand er formålet også at opsamle og generere indhold til blandt andet Facebook,” fortæller Senior Marketing Specialist Lotte G. Bodilsen fra Bridgestone Danmark.

Kontinuerlig aktivitet på Facebook gennem content recycling

Grøn Koncert strækker sig dybest set kun over 14 dage, og det er i den periode, den primære aktivitet foregår. Kunsten med Firestone Facebook-siden har derfor været at strække content ud over selve koncertperioden for at kunne drive en aktiv Facebook-side med fokus på musik og livsstil.

“Sammen med Gammelbys har vi genereret idéer for at få content til at vare så længe som muligt før, under og efter koncerterne. Gammelbys har været gode til at vinkle og genbruge Grøn Koncert på forskellig vis og aktivere vores følgere på Facebook-siden med blandt andet konkurrencer.”

Lotte G. Bodilsen
Senior Marketing Specialist

Forstår at kommunikere brandessensen

”Gammelbys driver både vores Bridgestone og Firestone Facebook-side. Selv om begge brands handler om dæk, så er det to brands, som vi kommunikerer meget forskelligt. Gammelbys er knalddygtige til forstå og kommunikere hvert enkelt brands essens, vinkle budskaberne og ramme den rigtige tone-of-voice. Samtidig har Gammelbys en rigtig god føling med, hvad der skal boostes eller ikke boostes på vores sider, og hvordan og hvornår det skal gøres,” afrunder Lotte G. Bodilsen.

Kommunikative virkemidler:

Content

SoMe

Strategi

Om Bridgestone

Bridgestone Danmark er en del af verdens største dækproducent og udvikler og producerer dæk til alle former for køretøjer. I Danmark sælges dæk til personbiler, varebiler, lastbiler, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner og lastbiler via et bredt forhandlernetværk.

Bridgestone arrangerer hvert år en europæisk musik-tour ved navn Firestone Music Tour for nye musiktalenter.

Tag fat i Lea nu!

Lea kan også aktivere jeres brandessens på sociale medier.
+45 53 37 61 81
lea@gammelbys.dk