There is nothing to show here!
Slider with alias case-16-cambio-1 not found.

Aktiviteter

  • Visuel identitet
  • Website
  • Marketingdrift

Kunde

Rob-ex

Om samarbejdet

Produktionsplanlæggere i industrien sidder ofte alene med opgaverne. De mangler et effektivt, dagligt arbejdsredskab og adgang til andres erfaringer.
Gammelbys har været med til at vende kommunikationen om produktionsplanlægningsværktøjet ROB-EX, for at skabe et fagligt fællesskab mellem planlæggerne.

Lead generation og trafik

Fra skærmdumps til best practice

På samtlige kanaler og platforme er kommunikationsindsatsen med til at facilitere og styrke et fagligt fællesskab på tværs af virksomheder og brancher. I stedet for at vise skærmdumps og opremse funktionalitet deler ROB-EX A/S nu brugercases og best practices mellem produktionsvirksomheder gennem nyhedsbreve, LinkedIn community og company page, årlige brugerdage og website.

Det er en indarbejdet del af ROB-EX’ kultur og forretningsmodel, at de stiller deres ekspertviden og dybe indsigt i produktionsprocesser og produktionsplanlægning til rådighed for planlæggerne og produktionsvirksomheder. Dén præmis har været omdrejningspunktet for udviklingen af ROB-EX’ samlede kommunikation.

“Vi har fået markant flere henvendelser, efter den nye hjemmeside blev publiceret. Det var det helt rigtige valg at vælge jer frem for kun at have sin egen marketingansvarlige. Jeg kan slet ikke finde noget at være utilfreds med! Når jeg melder retur til jer, sker der noget med tingene!”

Hans Jørgen Lynggaard
Direktør, ROB-EX A/S

Nyt website skaber leads

ROB-EX er et enkelt værktøj, der er nemt at bruge – på trods af at det indeholder et hav af avancerede funktioner, når man dykker ned i det. Den visuelle identitet afspejler det enkle og intuitive, fx på web, hvor intuitivt design, struktur og navigation hurtigt fører brugerne til det indhold, der er relevant for netop dem.

Inspirerende content er med til at drive trafik ind til sitet

Også på websitet er produktionsplanlæggeren og planlægningsprocessen i fokus, både indholdsmæssigt og i forhold til søgemaskineoptimering. Mange produktionsvirksomheder er ikke opmærksomme på, at der findes et digitalt alternativ til deres nuværende praksis, så de vil sandsynligvis ikke søge på noget it- eller softwarerelateret.

— NEXT CASE

Mugato

BRANDING / WEB DESIGN

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024