Delte Meninger podcast #4: CTGlobals erfaringer med marketing automation

Delte Meninger – din podcast om marketing med mening. Her kan du lytte med om de vigtigste tendenser, de store udfordringer og de rigtige løsninger indenfor marketing, mens du er på farten!

Denne gang, har vi inviteret medejer og direktør af CTGlobal, Peter Odgaard i podcast-studiet. CTGlobal har gennem det sidste år arbejdet med kampagner i marketing automation-systemet SharpSpring, og derfor tager vi en snak med Peter om hans erfaringer, hvad de helt konkret får ud af systemet, og hvorfor CTGlobal nu går i gang med deres tredje kampagne i SharpSpring.

I denne episode stiller vi Peter en masse toprelevante spørgsmål som fx:

  • Hvorfor valgte I at arbejde med SharpSpring?
  • Hvad har I fået ud af jeres kampagner?
  • Hvordan gør marketing automation en forskel for jer?
  • Hvilken forskel gør marketing automation for jeres salgsafdeling?
  • Hvad bruger I den viden, SharpSpring opsamler for jer til?

…Og meget, meget mere!

Hele podcasten er stopfyldt med brugbar viden og personlige erfaringer. Både til dig der allerede er i gang med marketing automation og til dig, der overvejer eller er nysgerrig på, hvad marketing automation kan gøre for din virksomhed.

Lyt med på iTunes eller dér, hvor du hører dine podcasts! Og husk at du kan gå på LinkedIn eller Facebook og dele dine meninger om, hvilket emne vi skal snakke om næste gang!

Skrevet af

Nicoline Sander

Nicoline er husets marketing automation guru. Til daglig sidder hun med snuden nede i alt fra digital annoncering til branding og content marketing. Med hendes brede vifte af kompetencer sikrer hun, at vi altid bevarer den høje kvalitet i vores arbejde på tværs af kunder, projekter og brancher.

Har du lyttet til de andre episoder af Delte Meninger?
Find alle episoder her.