Bullshit-bingo – bring it on!

9. November 2011
Posted in Rodekassen
9. November 2011 Mette Gammelby
Vi joker ret tit med det, mig og mine: kon­sulentsproget, sal­gs­gassen – alle de der ord, vi (men mest andre!) slyn­ger om os med, når vi skal “virke ser­iøse” og “helt fremme i bussen” (!).

I min optik tænker jeg, at vi skal gøre os overve­jelser på både den korte og den lange bane, hvis vi på sigt skal kunne facilitere de foran­dringer der sker, hvis man kon­stant lever et liv med back to back møder og stram bagkant. Den slags sam­ler vi på her! 🙂

Egentlig vil jeg selv helst helt lade være, men jeg kan også blive gre­bet af en stemn­ing. Jeg er jo kom­mu­nika­tion­skon­sulent, så det skal vel til (?). Revet med bli’r jeg i hvert fald.

I går sagde jeg fx til en jour­nal­ist: “Så får I lige lov til at se den først, inden jeg trykker på den store knap”. Han vid­ste fint, hvad jeg mente (tror jeg nok) – at han fik his­to­rien solo, før vi sender den bredt ud til alle redak­tioner. Men hold nu kæft Mette – hvor­for sagde du så ikke bare det?? “Den store knap” – flot!

Men kom an – smid alle de lækre vendinger du hører andre sige. Måske bliver de her, hvis vi sam­ler dem her, og så slip­per vi for at høre på dem andre steder ;o)

Hvad synes du?

Det her ved jeg nemlig noget om – og jeg giver det gerne videre!

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024