Forandring er godt, men møg-besværligt – også på LinkedIn

4. September 2018
Posted in Rodekassen
4. September 2018 Helle Husum
Opfører LinkedIn sig forskelligt for hver gang du logger ind? Har du svært ved at finde den funktionalitet, du plejer at bruge og hvilke nyheder skal du holde øje med? Det kan være svært at følge med i de mange ændringer, der sker på LinkedIn – men her får du et lille rids af nogle af de seneste.

Vi venter utålmodigt på de lovede ændringer i grupperne

LinkedIn har proklameret, at de vil give kunstigt åndedræt til grupperne – der sker bare ikke rigtig noget på den front, der skulle have været i gang i august. Men når ændringerne træder i kraft, skulle det gerne sparke mere liv i de noget tamme grupper.

LinkedIn lover os, at vi kan administrere vores grupper fra mobilen, svare direkte på kommentarer, redigere vores opslag og få notifikationer fra grupperne, når der er aktivitet.

Jeg er spændt på, om de nye tiltag will do the trick og få os til at bruge grupperne, dele viden og være aktive – min erfaring med grupper indtil nu har været en temmelig trist affære.

Vedhæft og del ”on-the-go”

Nu kan du sende vedhæftede filer direkte i appen. Det gør det noget nemmere at administrere, når du er på farten. Du kan vedhæfte gængse filer som PDF, DOC, XLS og PTT. Klik på link-ikonet under beskedfeltet i din samtale.

Du kan highlighte og dele citater fra de artikler og andet content, som du deler på din LinkedInprofil – både på mobil og desktop. Du kan beskrive linket med et citat fra artiklen og trække de vigtigste pointer frem og dele dem direkte med dit netværk. Gå ind i det content du vil dele, marker citatet og klik ”Del på LinkedIn”.

Gem dine opslag som kladder

Er der noget mere irriterende end at blive afbrudt midt i en opdatering? Pludselig er dine guldkorn væk og du må tilbage i tænkeboksen – hvad var det nu lige for en lækker formulering, du havde lavet? Heldigvis har LinkedIn lyttet til sine brugere og gjort det muligt at gemme dine opslag som kladder. Det eneste du skal gøre, er at klikke på ”X” og vælge ”Gem kladde”. Så er teksten præcis, som du forlod den, når du klikker ”Skriv et indlæg” igen. Det er en fantastisk nyhed, synes jeg!

Stay tuned for flere opdateringer

Jeg vender tilbage med flere nye funktioner på LinkedIn – stay tuned, hvis du vil holdes opdateret.

Tjek min LinkedIn-profil og tag kontakt, hvis du vil følge med i mine kommende indlæg om LinkedIn og meget andet. Skriv en personlig besked, så jeg ved, hvorfor du synes, vi skal connecte, så bliver jeg så glad!

Tjek min LinkedIn-profil

Det her ved jeg nemlig noget om – og jeg giver det gerne videre!

gbys_medarbejder_helle

Helle Husum

Seniorkonsulent, content specialist

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024