Gammelby’s praktikantteam har fået vokseværk

For første gang er Gammelbys, det næste halve år, blevet hele fem praktikanter rigere.

Skrevet af

Gammelbys

Gammelbys

Vi duer ikke til idéer for idéernes skyld. Indsatser skal have et formål, og vi tør godt love dig, at du ikke får støvsamlere til reolen. Sammen med os får du dine kommunikations- og marketingaktiviteter ud over kanten, ned på papiret, op på hjemmesiden, eller hvor de hører hjemme.

Frisk fra kandidatuddannelsen Kommunikation og fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har fem kommunikationspraktikanter fået en skrivebordsplads her hos os.

De nye praktikanter er Mathias Stage, Maibrit Houe, Caroline Philipsen, Regitze Schwensen og Line Breckling.

I løbet af de næste seks måneder er praktikanterne med på sidelinjen hos de faste konsulenter på bureauet.

Ansvar for egne projekter

Praktikanterne skal ikke kun være med på sidelinjen, de får nemlig flere projekter, som er helt deres egne. Her har de selv den direkte kontakt til kunden og ansvaret for de aktiviteter, der skal i spil på projekterne. Det giver dem et bedre indblik i og føling med, hvordan en hverdag er på et bureau.

Galleri Grisk er det første projekt, praktikanterne får fingrene i. Den første måned handler om Street Art-Festivalen, som galleriet arrangerer under Aarhus Festuge. Her arbejder de lige nu med PR og videoer til sociale medier i håbet om at få Street Art-Festivalen til at nå ud til endnu flere i år. Efter Aarhus Festuge kommer de til at arbejde videre med Galleri Grisk’s eksterne kommunikation.

Læring i højsædet

Et andet projekt praktikanterne dykker ned i er it-forum, hvor de skal bakke op om et gearskifte for organisationen. Derudover står it-forum som vært for IoT-Week i 2019 og i den forbindelse arbejder praktikanterne med partnerskaberne omkring eventet, og producerer content til blandt andet SoMe og nyhedsbreve.

Selvom praktikanterne selv står i spidsen for projekterne, får de løbende sparring og vejledning, så vi sikrer at alt de laver, får Gammelbys kvalitetsstempel. Vigtigst af alt så handler det om, at de skal lære så meget som muligt i deres tid her hos os.

SharpSpring Form for Googel Analytics konverteringstest -->