Har du optjent Microsoft coop-midler, du skal have brugt inden 2020 rinder ud?

Måske har du lige nu penge stående, du har optjent* i første halvår, og som du skal have aktiveret inden årets udgang, hvis de ikke skal fordufte sammen med 2020

For at få pengene udbetalt fra Microsoft, skal de bruges til uddannelse, udvikling eller demand generation – det sidste kan vi hjælpe med.

Bar glas

Skrevet af

Mette Gammelby

Mette er direktøren for det hele. Med omkring et kvart århundredes erfaring med kommunikation og marketing i IT-branchen, sørger hun kontinuerligt for, at Gammelbys leverer strategi, kreativitet, proces og benhård eksekvering i skøn forening.

Hos Gammelbys er vi i fuld gang med at aktivere coop-midler gennem demand generation-aktiviteter for en række partnere via indsatser som fx:

  • Opstart af inbound marketing.
  • Online kampagner.
  • Produktion af landingssider og LinkedIn-opslag.
  • Mailkampagner.
  • Optimering af website.
  • Søgemaskineoptimering.

Tag fat i os for en snak om at nå at få udnyttet dine Microsoft coop-midler i år

Mette Gammelby

Mette Gammelby

+45 4098 0430
mette@gammelbys.dk

*Som Silver- eller Gold Partner modtager du en procentdel af dit Microsoft-salg som kickback. Fra 1. januar 2020 lavede Microsoft om, så du nu kun får udbetalt 60 % af dine opsparede incentives kontant, mens du sparer de resterende 40 % op til aktiviteter til at styrke dit salg af Microsoft-baserede løsninger.

Dit Microsoft-salg i de første 6 måneder af 2020 udløser et beløb, du kan bruge på aktiviteter i de efterfølgende 6 måneder og så videre.