Komma Kommunikation & Marketing skifter navn til Gammelbys

Den 25. januar 2014 satte vi punktum for Komma og skiftede navn til Gammelbys.

Skrevet af

Mette Gammelby

Mette er direktøren for det hele. Med omkring et kvart århundredes erfaring med kommunikation og marketing i IT-branchen, sørger hun kontinuerligt for, at Gammelbys leverer strategi, kreativitet, proces og benhård eksekvering i skøn forening.

Årsagen bag navneskift

Der er mange årsager til at Komma skiftede navn til Gammelbys, men den vigtigste er, at associationen til det meget lille grammatiske tegn ikke helt holder længere.

Den næst-vigtigste årsag er, at der efterhånden er alt for mange (og alt for meget) der hedder ”noget med komma”, og det gider vi helt ærligt ikke bøvle med de næste mange år 🙂 Så vi går tilbage til indehaver-Mettes rødder og kommer til at hedde Gammelbys, som hendes første enmandsvirksomhed hed tilbage i 2002.

Nyt navn – samme ydelser

Hvis vi spoler tiden tilbage, så er kernen i vores ydelser stadig den samme: Fokus på den gode idé OG på eksekveringen. Vi leverer ikke støvsamlere og idéer for idéernes skyld. Vi er sat i verden for at få din virksomhed og dens brand til at se godt ud, og ikke mindst understøtte dit salg.

Vi har altid haft som omdrejningspunkt at skabe fængende kommunikation og udbrede den på relevante kanaler. Den type leverance er i mellemtiden kommet til at hedde content marketing. Men ud over, at der er kommet flere kanaler til, er det stadig det samme, vi gør – og gør godt! Det betyder også, at vi de sidste par år har lavet et fint overskud på bundlinjen, samtidig med at vi er vokset støt og roligt.

Så til vores eksisterende kunder, kommende kunder, samarbejdspartnere og venner af huset: Velkommen til at huske at kalde os noget nyt 🙂

Holdet bag Gammelbys

Vi er i dag 7 faste medarbejdere, der på forskellig vis arbejder med strategi, idé- og konceptudvikling, tekster af enhver tænkelig karakter, kampagner, social media management og projektledelse. Nyeste skud på stammen er en in-house grafiker, som skal supplere vores eksterne netværk af designere og AD’ere.

Når vi leverer websites, og når vi står for vores kunders videoproduktioner, illustrationer og visualiseringer, trækker vi fortsat på årelange samarbejder med et stærkt netværk af partnere.

Her kan du se en oversigt over alt det, du kan få lavet hos os.

– Og hvis du vil tjekke nogle af vores glade kunder ud, så klik her.