Kommunikations- og marketingpraktikant 2016

Det var vildt fedt at få en masse ansvar og se, at alt det, jeg lavede, stort som småt, faktisk havde værdi. Samtidig var det betryggende at vide, at der altid var nogen på kontoret, jeg kunne få sparring hos.

Skrevet af

Nicoline Sander

Nicoline er husets marketing automation guru. Til daglig sidder hun med snuden nede i alt fra digital annoncering til branding og content marketing. Med hendes brede vifte af kompetencer sikrer hun, at vi altid bevarer den høje kvalitet i vores arbejde på tværs af kunder, projekter og brancher.

Nicoline Sander

I forbindelse med mit praktikophold på 3. semester af kommunikationsuddannelsen på Danmarks Journalist- og Mediehøjskole var mit højeste ønske at arbejde på et bureau. Jeg søgte chancen for at prøve en masse forskellige ting af i praksis og blive lidt klogere på, hvad jeg gerne vil arbejde med i fremtiden.

Arbejdsopgaver

Jeg faldt især for det hyggelige og imødekommende miljø hos Gammelbys. Jeg blev lynhurtigt inddraget på holdet og fik fra start ansvar for egne projekter. Noget af det første var en outdoor-kampagne for Børns Voksenvenner, hvor jeg sammen med virksomhedens anden praktikant fik ansvaret for det alt, lige fra den første brainstorming til plakaterne hang i bybilledet.

En anden opgave var at være med til at udvikle nyt websitekoncept for en kunde. Derudover har jeg arbejdet med masser af andre ting, for eksempel pressemeddelelser og sociale medier. Det var vildt fedt at få en masse ansvar og se, at alt det, jeg lavede, stort som småt, faktisk havde værdi. Samtidig var det betryggende at vide, at der altid var nogen på kontoret, jeg kunne få sparring hos.

Det er en fantastisk mulighed for at afprøve teorien fra mit studie i praksis, og jeg kan mærke at det rykker mig fagligt. Jeg kan i den grad anbefale Gammelbys, hvis du leder efter en praktikplads.

Nicoline Sander
Kommunikations- og marketingpraktikant – efterår 2016