Kommunikations- og marketingpraktikant 2016

20. October 2016
Posted in Rodekassen
20. October 2016 Nicoline Sander
Det var vildt fedt at få en masse ansvar og se, at alt det, jeg lavede, stort som småt, faktisk havde værdi. Samtidig var det betryggende at vide, at der altid var nogen på kontoret, jeg kunne få sparring hos.

Nicoline Sander

I forbindelse med mit praktikophold på 3. semester af kommunikationsuddannelsen på Danmarks Journalist- og Mediehøjskole var mit højeste ønske at arbejde på et bureau. Jeg søgte chancen for at prøve en masse forskellige ting af i praksis og blive lidt klogere på, hvad jeg gerne vil arbejde med i fremtiden.

Arbejdsopgaver

Jeg faldt især for det hyggelige og imødekommende miljø hos Gammelbys. Jeg blev lynhurtigt inddraget på holdet og fik fra start ansvar for egne projekter. Noget af det første var en outdoor-kampagne for Børns Voksenvenner, hvor jeg sammen med virksomhedens anden praktikant fik ansvaret for det alt, lige fra den første brainstorming til plakaterne hang i bybilledet.

En anden opgave var at være med til at udvikle nyt websitekoncept for en kunde. Derudover har jeg arbejdet med masser af andre ting, for eksempel pressemeddelelser og sociale medier. Det var vildt fedt at få en masse ansvar og se, at alt det, jeg lavede, stort som småt, faktisk havde værdi. Samtidig var det betryggende at vide, at der altid var nogen på kontoret, jeg kunne få sparring hos.

Det er en fantastisk mulighed for at afprøve teorien fra mit studie i praksis, og jeg kan mærke at det rykker mig fagligt. Jeg kan i den grad anbefale Gammelbys, hvis du leder efter en praktikplads.

Nicoline Sander, Kommunikations- og marketingpraktikant – efterår 2016

Brug for sparring?

Det her ved jeg nemlig noget om – og jeg giver det gerne videre!

gbys_medarbejder_nicoline

Nicoline Sander

Digital delivery manager

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024