Kommunikations- og marketingspraktikant – efterår 2014

20. November 2014
Posted in Rodekassen
20. November 2014 Mette Gammelby
De afvekslende opgaver har gjort min praktikperiode utrolig interessant og spændende, og efter de tre måneder har jeg ikke længere kun en teoretisk viden, men også en praktisk del som jeg kan tage med mig ud i erhvervslivet.

Charlotte Faaborg Kristensen

I forbindelse med min uddannelse til Professionsbachelor i International Handel og Markedsføring har jeg haft fornøjelsen af at tilbringe min praktikperiode hos Gammelbys. De tre måneder er gået ubeskrivelig stærkt, hvilket kun er et tegn på spændende opgaver og godt selskab.

Arbejdsopgaver

Jeg har i min tid hos Gammelbys stiftet bekendtskab med mange forskellige typer opgaver, store som små. På den måde har jeg fået en bred vifte af viden og erfaring inden for mange forskellige områder – alt fra CRM til opbygning af hjemmesider og SEO. De afvekslende opgaver har gjort min praktikperiode utrolig interessant og spændende, og efter de tre måneder har jeg ikke længere kun en teoretisk viden, men også en praktisk del som jeg kan tage med mig ud i erhvervslivet.

Dagligdagen hos Gammelbys

Medarbejderne på kontoret har fra første dag været hjælpsomme og imødekommende, hvilket har gjort, at jeg fra starten har følt mig tilpas, ikke bare som praktikant men som kollega.

Gammelbys sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, og hver enkelt medarbejder besidder forskellige kompetencer, der tilsammen danner rammerne for et energisk, kreativt og dygtigt team. Dét motiverede mig til selv at yde og gøre mit bedste ved de opgaver, jeg arbejdede med.

Dagene har selvfølgelig bestået af seriøst arbejde, men samtidig har der været plads til højt humør og god stemning i de til tider travle timer. Jeg har derfor nydt min tid hos Gammelbys og kan varmt anbefale bureauet til andre praktikanter og virksomheder

Charlotte Faaborg Kristensen - Kommunikations- og marketingpraktikant – efterår 2014

Skal vi chatte?

Tag du endelig fat i mig, hvis du har brug for hjælp til at vise verden, hvad din virksomhed VIRKELIG kan.

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024