Kommunikations- og marketingspraktikant – forår 2014

13. May 2014
Posted in Rodekassen
13. May 2014 Mette Gammelby

Det har været super spændende at blive kastet ud i en masse forskellige opgaver og på den måde få den hands-on erfaring, man tit føler, man mangler, når man sidder i klasselokalet.

Natasja Pasgaard Nielsen

I forbindelse med mit kandidatstudie i Æstetik og Kultur havde jeg muligheden for at forlade skolebænken, lægge de tunge teoribøger på hylden og i stedet agere praktikant i 2 måneder – og det var jeg så heldig at lov til at gøre hos Gammelbys

Arbejdsopgaver

Praktikperioden hos Gammelbys har givet mig mulighed for at få et indblik i en erhvervsverden, som jeg ønsker at sætte mine fodspor i. Det har været super spændende at blive kastet ud i en masse forskellige opgaver og på den måde få den hands-on erfaring, man tit føler, man mangler, når man sidder i klasselokalet. Jeg har bl.a. beskæftiget mig med CRM, WebTjek, tekstarbejde, webindhold og fået sat mine kreative evner i spil i form af idéudvikling.

Samtidig har Gammelbys givet mig mulighed for at komme med ud af huset. Jeg har været til netværksmøde og forskellige seminarer, og på den måde føler jeg virkelig, jeg er blevet inddraget.

Dagligdagen hos Gammelbys

Det har altid været en fornøjelse at komme på arbejde her. Gammelbys-teamet er meget åbne og imødekommende – og jeg har fra første dag følt mig velkommen.

Jeg har nydt at sidde rundt om bordet til frokost og grint med de andre medarbejdere. For selvom det er seriøst arbejde, så er der også plads til en masse sjov og og gode grin i pauserne.

Jeg er rigtig glad for, jeg fik muligheden for komme i praktik hos Gammelbys, og jeg vil til enhver tid anbefale andre det samme.

Natasja Pasgaard Nielsen - Kommunikations- og marketingpraktikant – forår 2014

Brug for rådgivning?

Kontakt mig, og lad os få en snak om hvad du mangler hjælp til

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024