Kommunikations- og marketingpraktikant – sommer 2013

20. July 2013
Posted in Rodekassen
20. July 2013 Mette Gammelby

Jeg har i min tid hos Gammelbys lært langt mere, end hvad jeg troede var muligt på seks uger.

Nanna Fløjborg – I forbindelse med sidste semester af min BA i Dansk med tilvalg i kommunikation havde jeg mulighed for at komme 6 uger i praktik.

Heldigvis valgte jeg at bruge dem hos Gammelbys.

Arbejdsopgaver

Fra første dag blev jeg kastet ud i spændende opgaver og inddraget i husets forskellige projekter. De har også været utroligt søde til at tage mig med på forskellige kurser, seminarer og kundemøder, hvilket selvfølgelig har været super spændende. I arbejdet med de forskellige opgaver har jeg kunnet spørge løs om alt, og medarbejderne hos Gammelbys bruger gerne ekstra tid på at forklare og komme med gode eksempler.

Derfor sidder jeg nu, seks uger senere, med en masse viden og praktisk erfaring, som jeg ikke ville kunne have fået på skolebænken. Helt konkret har jeg beskæftiget mig med søgemaskineoptimering, CMS, referencecases og webtjek. Herudover fik jeg også lov til at stå i spidsen for et hjemmesideprojekt, hvor jeg virkelig fik fingrene i webindhold, tekstforfatning, billedredigering, SEO, og altså hvordan man opbygger en hjemmeside helt konkret.

Jeg har i min tid hos Gammelbys lært langt mere, end hvad jeg troede var muligt på seks uger. Her har været fantastisk rart og sjovt at komme hver dag, og jeg kan varmt anbefale Gammelbys både til praktikanter og til kunder.

Nanna Fløjborg - Kommunikations- og marketingpraktikant sommer 2013

Skal vi snakke?

Kontakt mig på

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024