Kommunikations- og marketingpraktikant – efterår 2017

20. March 2018
Posted in Rodekassen
20. March 2018 Mette Gammelby

Under praktikken havde jeg mange forskellige opgaver, og det gav mig mulighed for at finde ud af, hvad der præcis har min interesse.

Kathrine Elise Toft

Som en del af mit cand.merc.(kom.) studie på Copenhagen Business School, havde jeg mulighed for at komme i praktik på det 3. semester. Den mulighed greb jeg, for at supplere mit studie med erfaring fra det virkelige liv som praktikant hos Gammelbys.

Arbejdsopgaver

Under praktikken havde jeg mange forskellige opgaver, og det gav mig mulighed for at finde ud af, hvad der præcis har min interesse. Mine arbejdsopgaver har blandt andet været hjemmesideoptimering, SEO, social medie-planlægning, projektledelse og kommunikationsplanlægning.

Udover de ovennævnte arbejdsopgaver, arbejdede det praktikant-team, jeg var en del af, selvstændigt med at udarbejde en kommunikationsstrategi for Galleri Grisk. Vi skulle ensrette kommunikationen og skabe et brandfundament for fremtidige kommunikationstiltag. Den proces var meget lærerig, fordi jeg som praktikant fik et stort ansvar og stod for al kundekontakt.

Overordnet kan det siges, at man som praktikant bliver en del af et kompetent hold, hvor der er plads til faglig sparring – med et smil. Jeg kan på baggrund af min praktikperiode klart anbefale Gammelbys som praktikplads.

Kathrine Elise Toft - Kommunikations- og marketingpraktikant – efterår 2017

Byd Kathrine velkommen!

Det her ved jeg nemlig noget om – og jeg giver det gerne videre!

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024