Online-marketingpraktikant – forår 2012

I min tid hernede har jeg fået jord under neglene og erfaring med mange ting, som kun bliver berørt teoretisk på studiet.

Skrevet af

Gammelbys

Gammelbys

Vi duer ikke til idéer for idéernes skyld. Indsatser skal have et formål, og vi tør godt love dig, at du ikke får støvsamlere til reolen. Sammen med os får du dine kommunikations- og marketingaktiviteter ud over kanten, ned på papiret, op på hjemmesiden, eller hvor de hører hjemme.

Johan Melgård Dall

Jeg var egentlig i gang med at se mig om efter et nyt studiejob, da jeg så Gammelbys’ opslag for en praktikstilling. Stillingen var en fuldtidsstilling, men jeg tænkte: “nu prøver jeg lige at ringe derned og høre”. Jeg ønskede at være der én dag om ugen ved siden af mit kandidatstudie for at få noget praktisk erfaring.

Dagen efter, jeg havde sendt mit CV, blev jeg ringet op af Mette Gammelby, der inviterede mig ned til en snak – og derefter blev jeg ligesom hængende.

Arbejdsopgaver

I min tid hernede har jeg fået jord under neglene og erfaring med mange ting, som kun bliver berørt teoretisk på studiet.

Jeg har arbejdet med CMS, brugervenlighed på hjemmesider og har lært en masse om søgemaskineoptimering, som helt sikkert er fremtiden.

Jeg har været superglad for at være her og håber, at vores veje krydser hinanden i fremtiden. Det er en uformel virksomhed med højt til loftet, men tag ikke fejl; Gammelbys er en professionel og yderst kompetent samarbejdspartner.

Johan Melgård Dall
Online-marketingpraktikant – forår 2012