Sådan kommenterer og deler du virksomhedens opdateringer

25. February 2014
Posted in Rodekassen
25. February 2014 Lotte Elkjær Flugt

LinkedIn-virksomheds-administrator: Sådan kommenterer og deler du virksomhedens opdateringer som dig selv.

Har du også undret dig?

Er du administrator for virksomhedens LinkedIn-side, og har du studset over, at du nu kun kan ”like”, kommentere og dele statusopdateringer i din virksomheds navn og ikke som dig selv fra din private profil?

Det kan for eksempel være, du har lavet en opdatering på din virksomhedsside, som har fået en kommentar, du gerne vil svare på som dig selv, da det kan virke mere personligt, end hvis det er virksomheden, der svarer. Eller det kan være, du gerne vil dele virksomhedens opdatering til dit eget private netværk. Før i tiden var det lige ud ad landevejen.

Nye ændringer volder besvær

LinkedIn har i løbet af 2013 lavet opdateringer til virksomhedssiderne, som blandt andet gør, at administratoren af en virksomhedsside på LinkedIn ikke kan kommentere eller synes godt om opslag, for nu vil det i stedet se ud, som om det er virksomheden, der gør det.

Funktionen er gradvist blevet lanceret til administratorer af virksomhedssider, og det er derfor ikke sikkert, at funktionen er nået frem til dig endnu. Hvis ændringen er trådt i kraft på din side, kan du se et banner på din virksomhedsside, når funktionen er tilgængelig for dig.

Selvom LinkedIn synes, deres nye opdatering er drønsmart, mener vi dog stadig, det er rart at have mulighed for (som privatperson) at dele virksomhedens opdateringer og ikke mindst have mulighed for at svare (som privatperson) på kommentarer til virksomhedens opdateringer – også selvom man er administrator.

Guide til dig

Men vi tager ikke bare nej-hatten på, for det er fedt, at LinkedIn optimerer virksomhedssiderne. I stedet har vi lavet en helt kort guide til, hvordan du som side-administrator kan ”forblive dig selv”, når du liker, kommenterer eller deler.

Du poster en opdatering på din virksomhedsside, og herunder kan du ”like” og kommentere i virksomhedens navn.

Hvis du gerne vil agere som privatperson, kan du gå ud på din LinkedIn-forside og finde bjælken, der ligger øverst under søgebjælken. Her klikker du på ”interesser” og herunder ”virksomheder”. Så kommer du frem til en side over alle de virksomheder du følger, og her vil du så kunne finde din virksomheds opdatering, som du her (som privatperson) kan ”like”, kommentere og dele.

 

Voilà! En smule kompliceret, så vi håber snart, at LinkedIn finder en anden løsning på det – måske i stil med Facebooks ”Du handler nu på vegne af…”, det ville nok gøre det hele en smule nemmere.

Skal vi snakke?

Det vil jeg gerne – du kan kontakte mig på

Gbys_medarbejder_lotte

Lotte Elkjær Flugt

Seniorkonsulent, Kommunikationsarkitekt

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024