To unge kommunikatører in spe bruger efteråret i praktik hos Gammelbys

28. August 2020
Posted in Rodekassen
28. August 2020 Mette Gammelby

Corona har ikke sat en stopper for at tage nye holdspillere ind, og derfor kan Gammelbys nu byde velkommen til dette efterårs to praktikanter, Emilie Bangsgaard og Josephine Merser. Emilie og Josephine kommer med forskellige baggrunde, men sammen deler de interessen for kommunikation og marketing og er klar til at slå sig løs hos os.

Emilie har læst bachelor i Medievidenskab og studerer nu en kandidat i Corporate Communication, hvor hun får kompetencer i at planlægge og eksekvere projekter inden for virksomhedskommunikationens mange discipliner. Josephine har en bachelor i Marketing and Management Communication og er nu i gang med sin kandidat i Cand.merc. Marketing, hvor hun går i dybden med alle aspekter af marketing.

Ikke kun med på sidelinjen

I løbet af efteråret skal Emilie og Josephine give sig i kast med en bred vifte af opgaver inden for kommunikation og marketing. Under praktikperioden får de faste opgaver og projekter, men de får også selv mulighed for at præge praktikforløbet i den retning, de ønsker. Helt konkret betyder det, at praktikanterne får lov til at arbejde med deres egne projekter inden for den kulturelle verden i form af Kolossal og Burning Snail. Her står de selv for kundekontakten og har ansvaret for, hvilke tiltag der skal i spil. På den måde får de også lov til at snuse til hverdagen på et bureau.

Learning by doing

Hos Gammelbys tror vi på, at man lærer bedst, når man får lov til at stå på egne ben. Vi har set fra tidligere praktikforløb, at learning-by-doing-metoden har gjort, at praktikanterne har gennemgået en stor faglig udvikling fra første til sidste dag på kontoret. Selvom praktikanterne af og til bliver kastet ud på dybt vand, står vi selvfølgelig lige bag ved dem til at vejlede og støtte dem, hvis de kommer helt derud, hvor de ikke kan bunde.

Byd dem velkommen!

Vi duer ikke til idéer for idéernes skyld. Indsatser skal have et formål, og vi tør godt love dig, at du ikke får støvsamlere til reolen. Sammen med os får du dine kommunikations- og marketingaktiviteter ud over kanten, ned på papiret, op på hjemmesiden, eller hvor de hører hjemme.

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024