Delte Meninger podcast #3: Sådan får du fat i de gode leads

Delte Meninger – din podcast om marketing med mening. Her kan du lytte med om de vigtigste tendenser, de store udfordringer og de rigtige løsninger indenfor marketing, mens du er på farten!

Denne episode handler om, hvordan du tiltrækker, bearbejder og lukker leads, så marketing reelt kommer til at booste jeres salg. Vi har inviteret vores egen Seniorkonsulent og Marketing Automation Lead, Mads D. Larsen, i studiet til en grundig snak om leads.

I denne episode får du svar på en masse toprelevante spørgsmål som fx:

  • Hvad er et godt lead?
  • Hvorfor skal vi overhovet arbejde med leads via online markedsføring?
  • Hvad er forskellen på et Marketing Qualified Lead og et Sales Qualified Lead?
  • Hvorfor skal vi være opmærksomme på kunderejsen, når vi arbejder med lead-generering?
  • Hvilke tools kan man bruge til at optimere sit arbejde med leads?

…Og meget, meget mere!

Hele podcasten er stopfyldt med brugbar viden. Både til dig der er helt ny i lead-snakken og til dig, der har arbejdet med det i længere tid, men gerne vil blive klogere på, hvordan du optimerer og forbedrer processen.

Lyt med på iTunes eller dér, hvor du hører dine podcasts! Og husk at du kan gå på LinkedIn eller Facebook og dele dine meninger om, hvilket emne vi skal snakke om næste gang!

Skrevet af

Nicoline Sander

Nicoline er husets marketing automation guru. Til daglig sidder hun med snuden nede i alt fra digital annoncering til branding og content marketing. Med hendes brede vifte af kompetencer sikrer hun, at vi altid bevarer den høje kvalitet i vores arbejde på tværs af kunder, projekter og brancher.

Har du lyttet til de andre episoder af Delte Meninger?
Find alle episoder her.