Kommunikations- og marketingpraktikant – efterår 2017

Sissel Dahl Petersen: Under mit praktikforløb oplevede jeg, at mine kolleger havde stor tiltro til mine evner. I situationer hvor jeg selv var usikker på, om jeg kunne løse en opgave, fik jeg altid opbakning og sparring.

Skrevet af

Gammelbys

Gammelbys

Vi duer ikke til idéer for idéernes skyld. Indsatser skal have et formål, og vi tør godt love dig, at du ikke får støvsamlere til reolen. Sammen med os får du dine kommunikations- og marketingaktiviteter ud over kanten, ned på papiret, op på hjemmesiden, eller hvor de hører hjemme.

Sissel Dahl Petersen

Da jeg skulle i praktik på mit 3. semester på kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, havde jeg et klart mål om at få afprøvet så mange ting som muligt – og derfor valgte jeg at være praktikant hos Gammelbys.

Arbejdsopgaver

Mine opgaver favnede bredt, og jeg fik lov til at prøve en masse forskellige ting af. Jeg har blandt andet arbejdet med pressemeddelelser, SoMe-markedsføring, SEO, videoredigering, fotografering, illustrering og animering. Samtidig har jeg arbejdet med meget forskelligartede kunder – alt fra en dækfabrikant og en NGO til et politisk parti og en ginbar.

Et af de større projekter, som jeg har været en del af, var udarbejdelsen af en kommunikationsstrategi for Galleri Grisk. I samarbejde med Gammelbys’ to andre praktikanter fandt vi frem til relevante målgrupper og en grundfortælling, som blev grundlaget for en række kommunikationsstiltag, som vi selv førte ud i livet.

Som praktikant hos Gammelbys fik jeg tildelt stort ansvar, og jeg havde ofte fri leg til at udføre opgaver på en måde, som gav bedst mening for mig. Jeg kan derfor varmt anbefale Gammelbys, hvis du leder efter en praktikplads.

Sissel Dahl Petersen
Kommunikations- og marketingpraktikant – efterår 2017