Kommunikations- og marketingpraktikant – efterår 2017 2

9. March 2018
Posted in Rodekassen
9. March 2018 Mette Gammelby

Sissel Dahl Petersen: Under mit praktikforløb oplevede jeg, at mine kolleger havde stor tiltro til mine evner. I situationer hvor jeg selv var usikker på, om jeg kunne løse en opgave, fik jeg altid opbakning og sparring.

Sissel Dahl Petersen

Da jeg skulle i praktik på mit 3. semester på kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, havde jeg et klart mål om at få afprøvet så mange ting som muligt – og derfor valgte jeg at være praktikant hos Gammelbys.

Arbejdsopgaver

Mine opgaver favnede bredt, og jeg fik lov til at prøve en masse forskellige ting af. Jeg har blandt andet arbejdet med pressemeddelelser, SoMe-markedsføring, SEO, videoredigering, fotografering, illustrering og animering. Samtidig har jeg arbejdet med meget forskelligartede kunder – alt fra en dækfabrikant og en NGO til et politisk parti og en ginbar.

Et af de større projekter, som jeg har været en del af, var udarbejdelsen af en kommunikationsstrategi for Galleri Grisk. I samarbejde med Gammelbys’ to andre praktikanter fandt vi frem til relevante målgrupper og en grundfortælling, som blev grundlaget for en række kommunikationsstiltag, som vi selv førte ud i livet.

Som praktikant hos Gammelbys fik jeg tildelt stort ansvar, og jeg havde ofte fri leg til at udføre opgaver på en måde, som gav bedst mening for mig. Jeg kan derfor varmt anbefale Gammelbys, hvis du leder efter en praktikplads.

Sissel Dahl Petersen - Kommunikations- og marketingpraktikant – efterår 2017

Byd Sissel velkommen!

Det her ved jeg nemlig noget om – og jeg giver det gerne videre!

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024