Delte Meninger podcast #5: Et tilbageblik på det seneste årti – sådan har salgsprocessen udviklet sig

I denne episode taler vi med Per Lolk, partner hos Innovation Lab. Per arbejder med rådgivning og udvikling af salgsorganisationer for en lang række virksomheder og ved derfor om nogen, hvordan digital marketings rolle i salgsprocessen har udviklet sig de seneste ti år.

Det har vi taget en snak om, og du kan blandt høre Per fortælle, hvilken rolle marketing spiller i dag ift. at kvalificere kunden frem til et køb.

Per kommer også med skarpe betragtninger om, hvordan man som virksomhed omstiller sine salgsprocesser til den nye virkelighed.

Per har via sin rolle hos Innovation Lab fingeren på pulsen ift. den teknologiske udvikling af salgs- og marketingredskaber samt anvendelsen af small data. Sidst i podcasten får du hans interessante forudsigelser om, hvilke muligheder teknologien vil give os indenfor de næste ti år.

Lyt med på iTunes eller dér, hvor du hører dine podcasts! Og husk at du kan gå på LinkedIn eller Facebook og dele dine meninger om, hvilket emne vi skal snakke om næste gang!

Har du lyttet til de andre episoder af Delte Meninger?
Find alle episoder her.

Skrevet af

Nicoline Sander

Nicoline er husets marketing automation guru. Til daglig sidder hun med snuden nede i alt fra digital annoncering til branding og content marketing. Med hendes brede vifte af kompetencer sikrer hun, at vi altid bevarer den høje kvalitet i vores arbejde på tværs af kunder, projekter og brancher.