Vi blev sgu’ også Gazelle!!

9. October 2019
Posted in Blog
9. October 2019 Mette Gammelby

Onsdag den 25. oktober blev Børsen Gazellerne 2019 offentliggjort. Jeg sad i kaffebaren ovre hos Microsoft og sludrede med en lille flok, hvoraf en af dem lige var blevet Gazelle. Jeg nåede at tænke ”hmmm, vi kunne vist godt ha’ fået sådan et brev også”, men når jeg ikke havde hørt noget fra nogen på kontoret, havde jeg nok regnet forkert.

På den anden side havde jeg jo ikke decideret bedt nogen om at tømme postkassen, og det var der så ikke nogen, der havde gjort den dag…

Dagen efter sad jeg i møde, stadig hos Microsoft, og Katja ringede til mig. ”Virk’li’?”, tænkte jeg. For Katja er min eksterne huske-hjerne og mit solide backbone på blandt andet min kalender, og hun vidste godt, at jeg sad i ikke bare møder, men ok vigtige møder hele dagen.

Så jeg svarede pr. SMS, og hun gjorde det samme, nonchalant, right back at me: ”Jeg synes bare lige, du skulle vide, at vi er blevet gazelle”.

Til det er der kun at sige, at ingen i mødet gik glip af den nyhed, for selvom jeg er nem at begejstre, så fik den sgu’ lige en tand ekstra den torsdag!!

Vækst har aldrig været vores mål. Jovist, det er fedt, når vi gør det bedre og bedre, og det er sjovere, når man tjener penge også. Men fokus har været på at skabe en rocking dandy nice arbejdsplads, så en gazelle – det er bare glasur på kagen. Okay, nok nærmere icing. Lækker, fed, lemon’agtig icing!

Ønsk os tillykke!

Mette er direktøren for det hele. Med omkring et kvart århundredes erfaring med kommunikation og marketing i IT-branchen, sørger hun kontinuerligt for, at Gammelbys leverer strategi, kreativitet, proces og benhård eksekvering i skøn forening.

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024