Tillykke med jubilæet Lea – you rock!

28. October 2019
Posted in Blog
28. October 2019 Mette Gammelby

For lidt over ni år siden modtog jeg en ansøgning om praktik fra Lea. Der var noget i hendes CV, jeg undrede mig over, og så syn’s jeg, hun så lidt næsvis ud på billedet. Så jeg kaldte hende til samtale.

Jeg kan lige så tydeligt huske, de første gange, jeg satte Lea til en opgave og tænkte ”så er hun beskæftiget en rum tid”. Det var hun bare ikke. For altid MEGET kort tid efter, stod hun ved mit bord med et ”Her er det – hvad skal jeg så nu??”. Lea var en af mine første praktikanter, så jeg var tit lidt svedt 😲. Men det gik, og jeg kastede hende ud i mere og mere. Også de helt tunge it-ting, for så gik der som regel lidt længere, før hun stod og krævede nye opgaver 😃

Siden da har Leas vej heddet praktik, studiejob, projektansættelse, projektleder, konsulent, online lead. Og i dag COO med ansvar for al produktion, daglig drift, chef for lidt over halvdelen af medarbejderne på bureauet. Og på nogle områder har hun sgu’ overhalet it-branche-dinosaur-mig på viden om it, hvilket faktisk ikke siger så lidt!

En udvikling der vil noget

Det har været – og er – så vildt at opleve, hvordan Lea er gået fra at være spritfrisk ud af skolen (faktisk med streg under sprit, selvom hun med årene går mindre i shots og mere tur med hunden) til at have taget over på store dele af min biks.

Så hvis der sidder studerende der ude og tænker, ”hvad kan sådan en praktik føre til?”, så har I svaret her.

Hvis der sidder chefer og tænker, ”hvad kan jeg få ud af at tage praktikanter ind?”, har I også svaret her.

Og er du ejerleder og tænker, ”freakin’ fuck, jeg tør ikke overlade ansvar for tingene til nogen”, er mit svar:

Do it! Dit liv bliver så meget lettere, når du ikke skal være på toppen af alting hele tiden. Og så kan du læne dig tilbage i, at andre dribler for hårdt med de bolde, du spiller dem.

Tillykke med jubilæet Lea – you rock!

KH Sjæfen

Tillykke med jubilæet!

Gbys_medarbejder_mette

Mette Gammelbys

CEO

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024
contact-section

Stop med at strippe i mørke

Gammelbys

Marselis Boulevard 1 8000 Århus C CVR: 43489038

M: info@gammelbys.dk

T: +45 70 204 209

© Copyright Gammelbys 2024